Bayılırım çikolata hele o bol dolgulu büyük fındıklı olanlara
tamam istanbul aktarmali geldigimde dış hatlardan iç hatlara geçince gel bulun vereyim sana paketiniBayılırım çikolata hele o bol dolgulu büyük fındıklı olanlara
Ohootamam istanbul aktarmali geldigimde dış hatlardan iç hatlara geçince gel bulun vereyim sana paketini
Yani çok zahmetli iş
Yani çok zahmetli iş
Bölüm güzeldi. Temposu da güzel bölümdü. Geçen haftaya göre yükseliş olacaktır. Haftaya Kemal etkisi iyice etkisini arttırıyor. Bu bölüm Mesudeyi hiç göremedim. Başlarını kaçırdım ama genelinde yoktu büyük eksik.
Gelecek hafta Sadullah, Güney'i dövüyor acaba neden dövüyor merak ettim
Nazan Hanım bu kadar zorluğu hak etmiyor. Başlangıçta kötü karakter de olsa çocukları üzerinden sınanmamalıydı bence. Farklı bir yolla ki fakir kalarak iyi bir ceza olmuştu.
Olabilir o şırfıntı yapmıştır bir şeyFragman süperr bende Sadullahın Güneyi neden dövdüğünü merak ettim kesin o üvey anne olacak kadın birşey yaptı kesin
Olabilir o şırfıntı yapmıştır bir şey
Mesude parmağını kıpırdadı ve kendi kendine söz verdi iyileşip Kemalden kızını koruyacağınaYani çok zahmetli iş
Bölüm güzeldi. Temposu da güzel bölümdü. Geçen haftaya göre yükseliş olacaktır. Haftaya Kemal etkisi iyice etkisini arttırıyor. Bu bölüm Mesudeyi hiç göremedim. Başlarını kaçırdım ama genelinde yoktu büyük eksik.
Gelecek hafta Sadullah, Güney'i dövüyor acaba neden dövüyor merak ettim
Nazan Hanım bu kadar zorluğu hak etmiyor. Başlangıçta kötü karakter de olsa çocukları üzerinden sınanmamalıydı bence. Farklı bir yolla ki fakir kalarak iyi bir ceza olmuştu.
Bence 20 dakikada olsa kasvetten kurtarmışsın kendiniBu akşam 20 dakika izlemek zorunda kaldım.
Annem ne olup bitmiş bir bakayım dedi, demez olaydı. Kemal'in Eylül tripleri aynen devam.Bence 20 dakikada olsa kasvetten kurtarmışsın kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?