Kırgın Çiçekler 68.Bölüm Yorumları

bu bölüm geçen bölümden daha iyiydi bana göre

@denizz19 çay iyiydi

bende bir dahaki sefere isveç cikolatasıyla gelirim
elimiz boş geldik malesef

Yani çok zahmetli iş

Bölüm güzeldi. Temposu da güzel bölümdü. Geçen haftaya göre yükseliş olacaktır. Haftaya Kemal etkisi iyice etkisini arttırıyor. Bu bölüm Mesudeyi hiç göremedim. Başlarını kaçırdım ama genelinde yoktu büyük eksik.

Gelecek hafta Sadullah, Güney'i dövüyor acaba neden dövüyor merak ettim

Nazan Hanım bu kadar zorluğu hak etmiyor. Başlangıçta kötü karakter de olsa çocukları üzerinden sınanmamalıydı bence. Farklı bir yolla ki fakir kalarak iyi bir ceza olmuştu.

Fragman süperr bende Sadullahın Güneyi neden dövdüğünü merak ettim kesin o üvey anne olacak kadın birşey yaptı kesin

Bu akşam 20 dakika izlemek zorunda kaldım.

Mesude parmağını kıpırdadı ve kendi kendine söz verdi iyileşip Kemalden kızını koruyacağına

İyiydi, çok iyi değildi. Umarım düzelirler haftaya yeter çocuk muyuz biz?! çok sıradanlıklar var senaryo iyice ucuzlaştı !! ve kemal olayları vs. çok şey var aslında diyecek !! @vadikızı @denizz19

ıyy şu meral çok gözüme batıyor ayoll önceden kedere gıcık oluyordum ama annesi gittikten sonra dh göze batmıyor
şuan dizinin en sinir bozucu karakteri meral çok bencil içide bence çok kötü bu kız iyiki zengin değil vlla yoksa defneden bile daha beter olur kötülükte kisme eline su dökemezdi

kemalim ise yine bölümün heyecan aksiyon yükünü çeken taraftı herzaman olduğu gibi ayoll

Nazana yazık ya başta çok fazla sinir biriydi ama aslında iyi biri o birkaç bölüm önce Mesude demişti ona sen meğer çok iyi biriymişsin

Bölüm çok iyiydi ve epey entrikalıydı