- Reaksiyon puanı
- 114,086
- Puanı
- 1,060
ikizmi :O bunlar dizide ikizmiydi ondan ayni siniftalar demekAma ikisini de evlatlık aldıklarını söylediler o kadar da saçmalamazlar bence çünkü ikizler
ikizmi :O bunlar dizide ikizmiydi ondan ayni siniftalar demekAma ikisini de evlatlık aldıklarını söylediler o kadar da saçmalamazlar bence çünkü ikizler
Yani ikiz diye tanıttılar en başta senaryodaikizmi :O bunlar dizide ikizmiydi ondan ayni siniftalar demek
pek hatırlamiyorum o kısmı.Yani ikiz diye tanıttılar en başta senaryoda
Nazan Hanım öz annesi onların kağıt üzerinde bile olsapek hatırlamiyorum o kısmı.
neyse öz aileleriyle buluşunca anlarıZ
kağit üzeride Kemal Eylülun babasıNazan Hanım öz annesi onların kağıt üzerinde bile olsa
O şan babası Kemal'e bak hele trajikomik hareketler ciddi sahneyi bile komik hale getiriyorkağit üzeride Kemal Eylülun babası
Aynen.O şan babası Kemal'e bak hele trajikomik hareketler ciddi sahneyi bile komik hale getiriyor
Kemal eh işte Ama Toprak ve Feride şahaneAynen.
kemalsiz topraksiz feridesiz dizi bunaltır insani
Sen arkadaşınla ilgilensene ne işin var burdaKemal eh işte Ama Toprak ve Feride şahane
O da izliyor kardeşiyle beraber geldilerSen arkadaşınla ilgilensene ne işin var burda
izlemek tamam neysede böyle telefon elinde yada bilgisayar hangisiyle yorum yaziyorsan yada tablet pek hoş karşilanmayabiliyorO da izliyor kardeşiyle beraber geldiler
Onların da elinde telefon var ama konuşuyorum bir yandan daizlemek tamam neysede böyle telefon elinde yada bilgisayar hangisiyle yorum yaziyirsan yada tablet pek hoş karşilanmayabiliyor
üstüste bildirim geldi anladim vadikizi geldi
inanirim malum çene kuvvetliOnların da elinde telefon var ama konuşuyorum bir yandan da
inanirim malum çene kuvvetli
Çay getirdim içiyoruz şimdiinanirim malum çene kuvvetli
Harika imiş@denizz19 avatarimda programin reklaminida yaptim
Çay getirdim içiyoruz şimdi
Harika imiş