ikizmi :O bunlar dizide ikizmiydiAma ikisini de evlatlık aldıklarını söylediler o kadar da saçmalamazlar bence çünkü ikizler![]()
ikizmi :O bunlar dizide ikizmiydiAma ikisini de evlatlık aldıklarını söylediler o kadar da saçmalamazlar bence çünkü ikizler![]()
Yani ikiz diye tanıttılar en başta senaryodaikizmi :O bunlar dizide ikizmiydiondan ayni siniftalar demek
![]()
pek hatırlamiyorum o kısmı.Yani ikiz diye tanıttılar en başta senaryoda![]()
Nazan Hanım öz annesi onların kağıt üzerinde bile olsapek hatırlamiyorum o kısmı.
neyse öz aileleriyle buluşunca anlarıZ
kağit üzeride Kemal Eylülun babasıNazan Hanım öz annesi onların kağıt üzerinde bile olsa![]()
O şan babasıkağit üzeride Kemal Eylülun babası
Aynen.O şan babasıKemal'e bak hele trajikomik hareketler ciddi sahneyi bile komik hale getiriyor
![]()
Kemal eh işte Ama Toprak ve Feride şahaneAynen.
kemalsiz topraksiz feridesiz dizi bunaltır insani
Sen arkadaşınla ilgilensene ne işin var burdaKemal eh işte Ama Toprak ve Feride şahane![]()
O da izliyorSen arkadaşınla ilgilensene ne işin var burda![]()
izlemek tamam neysede böyle telefon elinde yada bilgisayar hangisiyle yorum yaziyorsan yada tabletO da izliyorkardeşiyle beraber geldiler
![]()
Onların da elinde telefon var ama konuşuyorum bir yandan daizlemek tamam neysede böyle telefon elinde yada bilgisayar hangisiyle yorum yaziyirsan yada tabletpek hoş karşilanmayabiliyor
![]()
üstüste bildirim geldi anladim vadikizi geldi![]()
inanirim malum çene kuvvetliOnların da elinde telefon var ama konuşuyorum bir yandan da![]()
inanirim malum çene kuvvetli![]()
Çay getirdim içiyoruz şimdiinanirim malum çene kuvvetli![]()
Harika imiş@denizz19 avatarimda programin reklaminida yaptim![]()
Çay getirdim içiyoruz şimdi
Harika imiş![]()