2.yarıda durgundu Ve heyecansızdı yarın 6,75-7 arasına düşmese bari son yarı umarım güzel olurGel sen de ye o kısırdan inşallah kısır kalırsın .ss
Merak etme yumoşla yıkayacam
2.yarıda durgundu Ve heyecansızdı yarın 6,75-7 arasına düşmese bari son yarı umarım güzel olurGel sen de ye o kısırdan inşallah kısır kalırsın .ss
Merak etme yumoşla yıkayacam
erkekler kendini belli ediyor iste. yumos temizlemez yumusatma amaci icin kullaniliyorMerak etme yumoşla yıkayacam
Erkek değil miyiz hepimiz aynıyız Ayy şu 1 dklık reklamın amacı ne .sserkekler kendini belli ediyor iste. yumos temizlemez yumusatma amaci icin kullaniliyor
ama son yapilan arastirmalara göre yumusaticilar bir halt yapmiyormus tam tersi camasira zarar veriyor
@MasacRE- kac simdide camasira bagladik
Biz Zaten onlara farkı çaktık hepsini üst üste koy bir tane izleyici çıkmaz arasından hepsi zoraki izliyor diziyi ben dersaneden koşarak geldim@denizz19 biraktin buraya.
onlar sana reyting kazandirmamak icin konuna ugramiyor sen ise orda yorum yapiyon
dizimizi bitirdikBiz Zaten onlara farkı çaktık hepsini üst üste koy bir tane izleyici çıkmaz arasından hepsi zoraki izliyor diziyi ben dersaneden koşarak geldim
Tamam nasıl buldun bölümübizde göstermediler.
sonra netten bakarim
valla bölumden cok senle uğrastim benTamam nasıl buldun bölümü
Mert, Meral'e tecavüze yelteniyor Meral,de onu itiyor sehpaya düşüp parçalanıyor sehpaFragmanı kaçırdım yaa offf
Mert, Meral'e tecavüze yelteniyor Meral,de onu itiyor sehpaya düşüp parçalanıyor sehpa
Sıkıntı Yok o ezik dizi elbet düşecek bir günvalla bölumden cok senle uğrastim ben
iyiydi.
ama bu gercekki Kirginlar ikinci olur ama guzel reytingle
Dayak istiyor.Ya Atakan niye bu kadar Eylül'ün etrafında dolanıyor Serkan buna dur de artık😱
Yok valla kanıma dokunuyor bu kadarda olmaz Eylül Serkan'dan başkasıyla olamaz ilk sezondaki o tanışmaları çok doğaldı o günlerin hatrına Eylül bunu yapmamalı Serkanla yakışıyorlarDayak istiyor.
Senaristler bakalım ne yapacaklar bunlar yeni Senaristler o sebeple akıl sır ermiyorYok valla kanıma dokunuyor bu kadarda olmaz Eylül Serkan'dan başkasıyla olamaz ilk sezondaki o tanışmaları çok doğaldı o günlerin hatrına Eylül bunu yapmamalı Serkanla yakışıyorlar
Şnşallah bu geçicidir yoksa olmaz ya başka türlü asla olmaz..Eylül-Serkan başka türlü olmaz.bu arada Nazana da harbiden yazık oluyor.Mesude de safozluk bitmiyorSenaristler bakalım ne yapacaklar bunlar yeni Senaristler o sebeple akıl sır ermiyor
Dayak istiyor.