Körlük meselesi bence de tuhaftı ama neyse nazar boncuğuabine bir ev bulalım artık yeter
ya ikiside evli evleri var ve evleri yakın o yüzden her akşam gelirler bize
Körlük meselesi bence de tuhaftı ama neyse nazar boncuğuabine bir ev bulalım artık yeter
Bırakmıyorlar ki bir gün de sen gidesinya ikiside evli evleri var ve evleri yakın o yüzden her akşam gelirler bize
Bırakmıyorlar ki bir gün de sen gidesin
Allah yardımcıları olsunokulları açıldı gerçi bir abim biliyosun gidemiyor okula diğer abim yengem
okula gidiyorlar bizim gitmemiz zor biraz haftasonuı ancak
Allah yardımcıları olsunMesude tokatı yiyince içimin yağları eridi aslında bir de Banuya çakacaktı iyi olurdu
Annem Mesude için ne kadar mal bir kadın diyoramin cnm tşk ederim
ahh benimdee tokattan önce feridenin mesudeye bir çok laf saymasını isterdim
sonra tokadı yapıştırsın isterdim yaw he dur ben orayıda diyecedim sana yahu
mahkeme o kadar duydu nazandan hala kemalim suçsuz diyor delirdim resmen ya
Annem Mesude için ne kadar mal bir kadın diyor
Mesude çok iyi rol yapıyor ama Hakkı'nı yemeyeyimhaklı annen valla
Mesude çok iyi rol yapıyor ama Hakkı'nı yemeyeyim
hahah tam ben söyleyecektim hortlak gibi olmuş o ne öyle yüzüne yeminle uzun uzun bakamadım ölmüşte çürümüş ceset gibi çok çirkinleşmiş çok 😱😱😱ya cenk ti galiba ismi
nekadar zayiflamis öyle. kimse yorum yapmamis. final zamanidami böyle zayifdi?
yanliz kilo gidince cirkinlesmis. galiba kelepce takmis mideye. daha tam kendinde degil.
İzleme o Zaman.hahah tam ben söyleyecektim hortlak gibi olmuş o ne öyle yüzüne yeminle uzun uzun bakamadım ölmüşte çürümüş ceset gibi çok çirkinleşmiş çok 😱😱😱
gelelim bölüme kemalim dışında 1.sezonun kopyası bir bölümdü @DarkLeqenD
güney serkan eylülle songül için ağlıyor güneyin hareketleri aynı mesude feride restleşmesi aynı nazanla güneyin annesi tekrar kızları bunlardan ayıralım diyor başa döndüler cemre kör oldu zaten herşey bu kızın başına geliyor 1.sezonun karma özeti gibiydi yenilik adına hiçbirşey yok yeni birşey bulmaları lazım
bölümün tek artısı kemal bu adam olmazsa olmaz hapishanede tek odalı yere geçince gülme kırızı tuttu beni adam sanki otel odasına yerleşiyor ayollşu adama 1 saat yer versinler dizide kızları ara sıra göstersinler kemalimi izlemek büyük keyif
kemalim için izleyecemİzleme o Zaman.
İçerde izle.kemalim için izleyecem
tek odalı yere geçme sahnesi efsaneydi hapiste bile adam bizi güldürüyor
yeni kızda yeni bir kan olucak diziye o konudan umutluyum
ben dizide kızları zaten cemre hariç tutmuyordum biz kemalciyiz ayolİçerde izle.
ya cenk ti galiba ismi
nekadar zayiflamis öyle. kimse yorum yapmamis. final zamanidami böyle zayifdi?
yanliz kilo gidince cirkinlesmis. galiba kelepce takmis mideye. daha tam kendinde degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?