Dizi de en beğendiğin bölüm hangisiydiKader 2-3 kurşun yemedi tek kurşun yediespri yapma yorum yapiçerde taraftarları diziyi kötülüyor hep
Dizi de en beğendiğin bölüm hangisiydiKader 2-3 kurşun yemedi tek kurşun yediespri yapma yorum yapiçerde taraftarları diziyi kötülüyor hep
Aynen boğuyordu kızıSon sahne çok iyiydi ağzım açık kaldı
Her bölüm ayrı ayrı güzeldi kesinlikleDizi de en beğendiğin bölüm hangisiydi
Cemre kör oldu iyi kıvırmış körlük işini ama bir insan vurulunca neden kör olur anlamadım @DarkLeqenDEylül iyi musude ye oh olsunFeride'nin mesuduye attı tokat sahnesi çok iyiydicemre kör 😱
En sevdiğin kız o dimiCemre'm
Senin en sevdiğin kız kim en sevdiğinden en sevmediğinden doğru sıralaCemre kör oldu iyi kıvırmış körlük işini ama bir insan vurulunca neden kör olur anlamadım @DarkLeqenD
En sevdiğin kız o dimi
Cemre kör oldu iyi kıvırmış körlük işini ama bir insan vurulunca neden kör olur anlamadım @DarkLeqenD
En sevdiğin kız o dimi
Meral - Songül - Cemre - Eylül - KaderSenin en sevdiğin kız kim en sevdiğinden en sevmediğinden doğru sırala
Beklediğin sahne geldi
Meral-cemre-Songül-eylül-kaderMeral - Songül - Cemre - Eylül - Kader
Beklediğin sahne geldi
Benziyormuş birbirineMeral-cemre-Songül-eylül-kader
Çök kötü olduÖlmesin
Ölmez belki diyeceğim de her şey olabilirÇök kötü oldubölüm güzeldifragmanı bekliyorum
Yorumun gücü değil reytingin gücü konuşacak yarınİçerde 140 küsür yorum almışken Kırgın Çiçekler 55'te kalmış. Ben değil sayılar konuşuyor.@denizz19
Son 2 dk !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?