Ölmüş gibi gösteriyorlar ama ölmeyecek birkaç bölüm komada kalacak sonra kendine gelecek ya da direk zaman atlaması olacak.nasıl ölmüyor yerine kız geliyor hem merali ölü göstermek neye yaracak ki![]()
Ölmüş gibi gösteriyorlar ama ölmeyecek birkaç bölüm komada kalacak sonra kendine gelecek ya da direk zaman atlaması olacak.nasıl ölmüyor yerine kız geliyor hem merali ölü göstermek neye yaracak ki![]()
Reytinge yarıycaknasıl ölmüyor yerine kız geliyor hem merali ölü göstermek neye yaracak ki![]()
Aynen ya baya mantık hatası vardı.Hemşireler sargı bezlerini kıyafetin üzerinden uyguluyor, o odada yapılan ilk yardım da baya komediden sahneydi.
![]()
herşey yalan bu dizide tek gerçek kemalim yapmazİlk bölümü izlemiştim yorum yapayım.
Dizinin sezon açılışı güzel olsa da çok çok mantık hatası vardı. Bu dizinin bütçesi çok düşük sanırım yada üşeniyorlar adam gibi çekmeye.
Yahu yoğun bakım odası öyle mi oluyor siz hangi kafa ile çekiyorsunuz bunu? Zırt pırt yakınları içeri geliyor. Bağırıyorlar çığırıyorlar odada filan.Kabus gibi resmen.
Zaten o yoğum bakım odası da 52 bölümdür aynı.
@Çiğdem- @vadikızı @Yiğitt @denizz19 @DarkLeqenD
Tacizciyi savunan bir kız çocuğu :Ssherşey yalan bu dizide tek gerçek kemalim yapmaz![]()
son bölümde baın şu surata bu şurattan kötülük çıkarmı öyle birşey diyordu adam madur ayollTacizciyi savunan bir kız çocuğu :Ss
Mesude Kemal'den daha iyi en azından aptalson bölümde baın şu surata bu şurattan kötülük çıkarmı öyle birşey diyordu adam madur ayoll![]()
![]()
![]()
sen kemalimize acımıyormusun yaniMesude Kemal'den daha iyi en azından aptal![]()
Niye acıyayım ben kıza tecavüze kalkıştı Nesin'e acıyacağım :sssen kemalimize acımıyormusun yani![]()
![]()
![]()