Fanı olduğu dizinin konusunda kapak olan ilk üye alkışlarla turaaal denizzzAlem biliyor adam değilsin böyle geldin öyle gidersin.
Sanki kapağı kendi atmış gibi seviniyor varoş.
Fanı olduğu dizinin konusunda kapak olan ilk üye alkışlarla turaaal denizzzAlem biliyor adam değilsin böyle geldin öyle gidersin.
Sanki kapağı kendi atmış gibi seviniyor varoş.
Sana öyle bir kapak yaparım ki hani böyle şişeyi eğip büküp kapağı gümletenler var ya aynı o şekilde olursun.Fanı olduğu dizinin konusunda kapak olan ilk üye alkışlarla turaaal denizzz![]()
![]()
Laf soktu balkabağı, koy tabağa ye sabaha @Billy KaneSana öyle bir kapak yaparım ki hani böyle şişeyi eğip büküp kapağı gümletenler var ya aynı o şekilde olursun.![]()
Sıradaki hedefin ben miyim Yiğido
Seni hedef yapan karşısında beni bulur, sen benim hedefim değil bebüşüm olursun ancek.Sıradaki hedefin ben miyim Yiğido![]()
Heh şöyle. Benimle zaten sorunun olmasın bi zahmet. Biz aynı kandanız, canız, yoldaşız.Seni hedef yapan karşısında beni bulur, sen benim hedefim değil bebüşüm olursun ancek.![]()
Yiğitin laflarından tırsan Deniz, Yiğite yiğido diyerek ortamı yumşutma peşinde sevgili seyircilerSıradaki hedefin ben miyim Yiğido![]()
Ben yiğite her zaman yiğido diyorum zaten patatesYiğitin laflarından tırsan Deniz, Yiğite yiğido diyerek ortamı yumşutma peşinde sevgili seyirciler![]()
![]()
Burda erken dedin ama baktın baş edemicen tabi sende haklısınBen yiğite her zaman yiğido diyorum zaten patates![]()
Canısı bizim Yiğitle tartışmamız diye bir şey yok. Yiğit şuan senle olur yarım saat sonra seni tanımaz.Burda erken dedin ama baktın baş edemicen tabi sende haklısın![]()
Burda erken dedin ama baktın baş edemicen tabi sende haklısın![]()
@Billy Kane sen hayırdır la, Deniz'ime laf eden karşısında beni bulur.Canısı bizim Yiğitle tartışmamız diye bir şey yok. Yiğit şuan senle olur yarım saat sonra seni tanımaz.Ama biz öyle miyiz.
![]()
aaa bu arada kızım nerede dizisine benzedi nazanın olayı
İzlemediğim için bilememaaa bu arada kızım nerede dizisine benzedi nazanın olayı![]()
atvde oynamıştı yine dizi ailenin kızını kaçırıyorlardı maskeli gizemli birisi böyle cemrenin halası gibi birisinden emir alıyordu telefonla falan nazanda ona benzediİzlemediğim için bilemem![]()
Diziyi biliyoz herhalde ama izlemedim anlamında söylediydim.atvde oynamıştı yine dizi ailenin kızını kaçırıyorlardı maskeli gizemli birisi böyle cemrenin halası gibi birisinden emir alıyordu telefonla falan nazanda ona benzedi
ayy şu hala konusu sıktı ama bir an önce geberip gitmeli
![]()