Kırgın Çiçekler 40.Bölüm Yorumları

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,303
Puanı
1,060
ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan, başrollerini İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz ve Hazar Motan gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi Kırgın Çiçekler bu akşam 40.bölümüyle ekranlara gelecek.

Diziyle ilgili tüm yorumları bu başlık altında yapabilirsiniz.

İyi seyirler...

@vadikızı @DarkLeqenD @ABAY_06 @destere @Çiğdem- @Billy Kane @xemrexxx @Yiğitt @ozgur2113 @Harunnn60 @MayısKralı ve diğer izleyenler.​

geçen hafta eylül muradına erebilmişmiydi hanı annesini falan alıp cezaevine götürdüde orda nazanla konuşturacaktı ? o kısımı kaçırdım nazan anlattımı kemalin tecavüz olayını bir bilen açıklasa :))

geçen hafta eylül muradına erebilmişmiydi hanı annesini falan alıp cezaevine götürdüde orda nazanla konuşturacaktı ? o kısımı kaçırdım nazan anlattımı kemalin tecavüz olayını bir bilen açıklasa :))
Orada bitti zaten annesi üzgün bir şekilde çıktı hapishane kapısından ama bence anlatmadı. Yanıltmaya çalışıyorlar o üzgün ifadeyle.

Orada bitti zaten annesi üzgün bir şekilde çıktı hapishane kapısından ama bence anlatmadı. Yanıltmaya çalışıyorlar o üzgün ifadeyle.

anlatmayıpta bu haftaya kadıysa anlatmaz bencede, anlatmayacak taaki bizi çatlatana kadar anlatmayacaklar ? :)
kemal malı gitti defneyi tehtit etti şimdi nazan defne korkusuyla güya anlatmayacak eylül yine ağlayacak yine yandık ki ne yandık :))

anlatmayıpta bu haftaya kadıysa anlatmaz bencede, anlatmayacak taaki bizi çatlatana kadar anlatmayacaklar ? :)
kemal malı gitti defneyi tehtit etti şimdi nazan defne korkusuyla güya anlatmayacak eylül yine ağlayacak yine yandık ki ne yandık :))
Bakarsın ters köşe yaparlar Defne de yaptıkları gibi :A

Bakarsın ters köşe yaparlar Defne de yaptıkları gibi :A

defnede yaptıkları ters köşe değildiki beklenen bişeydi :) defne gerçekten yurda gelseydi ters köşe olurdum derdim ilk defa dizide kötüler acı çekiyor ne mutlu bize :)) ama bize mutluluk haram iyiler sürüm sürüm sürünecek hep kötüler kazanacak :)

defnede yaptıkları ters köşe değildiki beklenen bişeydi :) defne gerçekten yurda gelseydi ters köşe olurdum derdim ilk defa dizide kötüler acı çekiyor ne mutlu bize :)) ama bize mutluluk haram iyiler sürüm sürüm sürünecek hep kötüler kazanacak :)
Bölüm bağırıp çağırmalı başladı :A

Dizi bu bölüm bayağı iyi gidiyor. :)

#Annem Bölüm harika Toprak ve Feride harikalar. :D

Son düzenleme:
Selamlar forum gelmiş oh be
ilk yorumlarım defne beni sinir ediyor yine senaristler defne konusunda saçmalamaya
başladılar artık defneye bir çok kötülük yaptırıp ben iyi bir kızım yazmak ne demek ya

Bölüme yorum yazamıyoruz eskisi kadar izleyenler de sattı diziyi. Neyse reytinglerimiz yeter. :A