Haftaya dikkat et fragmana kesin Cemre anne babasının mezarlığına gidecek. Olanları anlatacakNazan'a da üzüldüm, garibim baya çöktü.Akıllı olup gidip yardım etseydi, suçu en aza inerdi.
Haftaya dikkat et fragmana kesin Cemre anne babasının mezarlığına gidecek. Olanları anlatacakNazan'a da üzüldüm, garibim baya çöktü.Akıllı olup gidip yardım etseydi, suçu en aza inerdi.
Ne alaka şimdi bu?Haftaya dikkat et fragmana kesin Cemre anne babasının mezarlığına gidecek. Olanları anlatacak
Hep öyle oluyor olaylar oluyor cemre mezarlığa koşuyorNe alaka şimdi bu?
Nazan Hanım şimdi gidip dükkanlardan kamera kayıtlarını alacak bence, boş durmaz o kadın.Hep öyle oluyor olaylar oluyor cemre mezarlığa koşuyor
Para falan verdirip susturur onları kesin.Nazan Hanım şimdi gidip dükkanlardan kamera kayıtlarını alacak bence, boş durmaz o kadın.
Songül reyiz Serkan'a fırçayı çekti.Para falan verdirip susturur onları kesin.Ne şeytan kadın yaCemre de küçük Emrah gibi.
Serkan da daha olgunlaşmamış keleklere benziyor.Songül reyiz Serkan'a fırçayı çekti.
Olsun, baya uysallaşmış kadın bu da birşeydir.
Daha çok zaten, ne ki?Serkan da daha olgunlaşmamış keleklere benziyor.Suratı bi acayip
Anlamadım ne demek istediğini ama sen güldüysen komiktirDaha çok zaten, ne ki?
Ay yanlış yazmışım heyecanla.Anlamadım ne demek istediğini ama sen güldüysen komiktir
Öldü mü lan :OAy yanlış yazmışım heyecanla.
Zaten çocuk yazacaktım.
Yok la gelir birazdan kendine.Öldü mü lan :O
Bence kalbi tıklayacakYok la gelir birazdan kendine.
Biz bu sahneleri çok gördük.
dirilmez değil mi ağlayacaklar nerdeyseÖldü mü lan :O
Aynen, öldüğünü sanmıyorum.Bence kalbi tıklayacak
Oğlum öldü lanAynen, öldüğünü sanmıyorum.
Şarkı güzeldi bu arada.
Üstünü örttüler ya gerçekten mi çıktı diyecem ama çok gördük böyle sahneler.dirilmez değil mi ağlayacaklar nerdeyse
Öldü cidden, Twitter resmi sayfası da paylaştı.Oğlum öldü lano örtüyü kaldırıp cigge yapacak diye korkuyorum
Üstünü örttüler ya gerçekten mi çıktı diyecem ama çok gördük böyle sahneler.
herhalde buradan da geri dönüş yapmazlarOğlum öldü lano örtüyü kaldırıp cigge yapacak diye korkuyorum
Üstünü örttüler ya gerçekten mi çıktı diyecem ama çok gördük böyle sahneler.
Twitter sayfası paylaştı, ölmüş.herhalde buradan da geri dönüş yapmazlar
Ama neden ya bence ölmedi yaTwitter sayfası paylaştı, ölmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?