Bu bölüm ağır drama olacak belli.Gökhan'a araba çarptığını annesi dahil herkes öğrendi.
Yiğidim ölmez umarım.
Bu bölüm ağır drama olacak belli.Gökhan'a araba çarptığını annesi dahil herkes öğrendi.
Yiğidim ölmez umarım.
Kemal reyiz ortalığa çıktı yine.Bu bölüm ağır drama olacak belli.
Onu Songül birkaç bölüme yolacaktır inanıyorum ben buna. Ama belli de olmaz Eylül öğrenirse o da parçalayabilir.Kemal reyiz ortalığa çıktı yine.
Cemre'nin kardeşi nelere yol açtı.
Nazan Hanım olaydan iyi yırttı ama vicdanı el vermiyor.Onu Songül birkaç bölüme yolacaktır inanıyorum ben buna. Ama belli de olmaz Eylül öğrenirse o da parçalayabilir.
Emine ablayı çok seviyorum ya tontiğim benim.Nazan Hanım olaydan iyi yırttı ama vicdanı el vermiyor.
Eylül pırsık, pek bir şey yapamaz. Songül reyiz parçalar.
Bazen yapmacık geliyor ama tatlı kadın.Emine ablayı çok seviyorum ya tontiğim benim.
Biz bize yeteriz, 3 sayfaya ulaşacağız resmen.@Yiğitt sen ve ben olmasak konuyu kimse sürüklemiyor ama iyiyiz iyi.
Mesudem ne güzel trip atıyor.Biz bize yeteriz, 3 sayfaya ulaşacağız resmen.
Aha Kemal reyiz eve geldi.
O değilde bu hastane odasına kaç kişi girip kaç kişi çıktı.Mesudem ne güzel trip atıyor.
Gökhan daha büyüyecek nedir ya öküz gibi Ada'm zatenO değilde bu hastane odasına kaç kişi girip kaç kişi çıktı.
Hepsi de aynı oda.
Bak Feride de söylüyor biz bu odanın önünde daha önce de bekledik diye. Sayamadı kaç kere beklediğini.Gökhan daha büyüyecek nedir ya öküz gibi Ada'm zaten
Songül Kader Tevfil Cemre şimdi de Gökhan. Yakındır Eylül Meral falanBak Feride de söylüyor biz bu odanın önünde daha önce de bekledik diye. Sayamadı kaç kere beklediğini.
Ahahaha efso kadro birlikte, olaylar olaylar.Songül Kader Tevfil Cemre şimdi de Gökhan. Yakındır Eylül Meral falan
Atarlı Mesude gömdü Kemal'i @DarkLeqenDAhahaha efso kadro birlikte, olaylar olaylar.
Zeyno'nun yılanlığı herkesi birbirine düşürdü.
Ufacık kıza Nasıl vurursun diyor sanki kendisi hiç vurmadı. tebeşirlere mi gelsin inşallah dedi oŞok, şok, şok!!!
Mesude kızını savundu. 😱
O annesi, tabi vuracak.Ufacık kıza Nasıl vurursun diyor sanki kendisi hiç vurmadı. tebeşirlere mi gelsin inşallah dedi o
Kaynar kazanlarda kaynasın demedi sadece köylü gibi beddua etti oysa ki Nazan beddua etse daha elit beddualar ederdiO annesi, tabi vuracak.
Emine'nin beddularına for.
Nazan'a da üzüldüm, garibim baya çöktü. Akıllı olup gidip yardım etseydi, suçu en aza inerdi.Kaynar kazanlarda kaynasın demedi sadece köylü gibi beddua etti oysa ki Nazan beddua etse daha elit beddualar ederdi