Bu bölüm ağır drama olacak belli.Gökhan'a araba çarptığını annesi dahil herkes öğrendi.
Yiğidim ölmez umarım.![]()
Bu bölüm ağır drama olacak belli.Gökhan'a araba çarptığını annesi dahil herkes öğrendi.
Yiğidim ölmez umarım.![]()
Kemal reyiz ortalığa çıktı yine.Bu bölüm ağır drama olacak belli.![]()
Onu Songül birkaç bölüme yolacaktır inanıyorum ben buna. Ama belli de olmaz Eylül öğrenirse o da parçalayabilir.Kemal reyiz ortalığa çıktı yine.
Cemre'nin kardeşi nelere yol açtı.![]()
Nazan Hanım olaydan iyi yırttı ama vicdanı el vermiyor.Onu Songül birkaç bölüme yolacaktır inanıyorum ben buna. Ama belli de olmaz Eylül öğrenirse o da parçalayabilir.![]()
Emine ablayı çok seviyorum ya tontiğim benim.Nazan Hanım olaydan iyi yırttı ama vicdanı el vermiyor.
Eylül pırsık, pek bir şey yapamaz. Songül reyiz parçalar.![]()
Bazen yapmacık geliyor ama tatlı kadın.Emine ablayı çok seviyorum ya tontiğim benim.![]()
Biz bize yeteriz, 3 sayfaya ulaşacağız resmen.@Yiğitt sen ve ben olmasak konuyu kimse sürüklemiyor ama iyiyiz iyi.![]()
Mesudem ne güzel trip atıyor.Biz bize yeteriz, 3 sayfaya ulaşacağız resmen.![]()
Aha Kemal reyiz eve geldi.![]()
O değilde bu hastane odasına kaç kişi girip kaç kişi çıktı.Mesudem ne güzel trip atıyor.![]()
O değilde bu hastane odasına kaç kişi girip kaç kişi çıktı.
Hepsi de aynı oda.![]()
Bak Feride de söylüyor biz bu odanın önünde daha önce de bekledik diye.Gökhan daha büyüyecek nedir ya öküz gibi Ada'm zaten
![]()
Songül Kader Tevfil Cemre şimdi de Gökhan. Yakındır Eylül Meral falanBak Feride de söylüyor biz bu odanın önünde daha önce de bekledik diye.Sayamadı kaç kere beklediğini.
![]()
Ahahaha efso kadro birlikte, olaylar olaylar.Songül Kader Tevfil Cemre şimdi de Gökhan. Yakındır Eylül Meral falan![]()
Atarlı Mesude gömdü Kemal'i @DarkLeqenDAhahaha efso kadro birlikte, olaylar olaylar.
Zeyno'nun yılanlığı herkesi birbirine düşürdü.![]()
Ufacık kıza Nasıl vurursun diyorŞok, şok, şok!!!
Mesude kızını savundu. 😱![]()
O annesi, tabi vuracak.Ufacık kıza Nasıl vurursun diyorsanki kendisi hiç vurmadı.
tebeşirlere mi gelsin inşallah dedi o
![]()
Kaynar kazanlarda kaynasın demedi sadeceO annesi, tabi vuracak.
Emine'nin beddularına for.![]()
Nazan'a da üzüldüm, garibim baya çöktü.Kaynar kazanlarda kaynasın demedi sadeceköylü gibi beddua etti oysa ki Nazan beddua etse daha elit beddualar ederdi
![]()