Kırgın Çiçekler 28.Bölüm Yorumları

aaa bu kemal eylülle telefondan çok rahat konuşuyor eylüle mis gibi telefon kaytı için fırsat bence ver telefonu hoporlöre ayoll sonrada başka bir telefonla kemalin sesini kaydet ayy bukadar basit yani @Yiğitt @destere :F:F:F

Bu Zeyno bayağı karıştıracak ortalığı. :D

@ABAY_06 Allah aşkına dizi bitti yeni mi geldin. :A

Son düzenleme:
Gökhan ölmeyecek o belli zaten yine heyecan. :A

İzledim baya ara ara kanal değiştim ben sıkılırım hep aynı kanalda kalamam ama fena bölüm değildi sonlarına bakmadım bide ne oldu Eylül'ün telini aldı kız felan. :D
Kemal'e mesaj attı parayı Defne çaldı diye. Tabi Defne ve annesi de Eylül'ün attığını zannediyorlar ve Serkan'a söylediler Serkan da bırakıp gitti eylülü. Şimdi de Nazan, Gökhan'ı arabayla takip ediyordu arabasıyla motorsiklete çarptı yere devirdi çocuğu. :D

Normalde böyle dizilerde ölmez derdim ama Furkan bey diziden ayrılacakmış sanıyorum haftaya son kez olacak. Fragman güzel olmuş o ne feryattır. :A

Bölümün son yarım saatini izleyememiştim, şimdi o kısmı izlemeye başladım. :Z

Bölümü şimdi bitirdim. Gerçekten çok güzel bölümdü. :Z Baya sırlar ortaya çıktı. Zeyno'nun Eylül'ün telefonundan Kemal'e mesaj atması, Gökhan'ın Cemre'ye mirasın kaldığını öğrenmesi, Gökhan'a araba çarpması olayları falan iyiydi baya. :Z

Yeni bölümü bekliyoruz...