DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,377
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
21 bölüm güldün , 1 bölüm de gülmeyiverAyy zaten 2 saattir ağlıyoz ağcıkta gülek
![]()
![]()
21 bölüm güldün , 1 bölüm de gülmeyiverAyy zaten 2 saattir ağlıyoz ağcıkta gülek
![]()
![]()
Abartma21 bölüm güldün , 1 bölüm de gülmeyiver![]()
abartmak mıAbartma21 bölüm hepsi komedi miydi
![]()
Ben Kemal'e pek gülmüyorum ki gıcık herifabartmak mıkemal var az bile dedim
![]()
sapıklık sahnelerin de küfret ama diğer sahnelerinde gülmelisinBen Kemal'e pek gülmüyorum ki gıcık herifben Merale gülüyorum
![]()
yetimhanedenmiş.
O kadar anne geldi en meşhuru meralimin annesi çıktı fark-ı Meralyetimhanedenmiş.meşhur annelerin ortaya çıkma sahneside geldi.
![]()
Ne kazaymış be kaburgaları iç organlarına girmişheh bi eylül'ün zırlaması eksikti.
şu an benimde kaburgalarım yer değiştirdi sıkıntıdan .ssNe kazaymış be kaburgaları iç organlarına girmiş![]()
Meralimin annesi twitimi beğendi çatlaşu an benimde kaburgalarım yer değiştirdi sıkıntıdan .ss
sende ne yağcısın geçende de gökhan'ın annesi beğenmişti.Meralimin annesi twitimi beğendi çatla![]()
Ayy niye yağ çekeyimsende ne yağcısın geçende de gökhan'ın annesi beğenmişti.![]()
adını etiketlemeden görmesi için takip etmesi gerekmiyor mu yoksa etiketten atılan yorumlarda seni mi arıyor.Ayy niye yağ çekeyimdizinin fanatiklerinden biriyim elbette beğenecekler
Defne'nin annesi de çoğu kez beğeniyor
adını etiketlemesem bile rettweet yapıyor onunla ilgili yazınca
![]()
Yoo gerçekten takip etmiyordum ama beğenmişadını etiketlemeden görmesi için takip etmesi gerekmiyor mu yoksa etiketten atılan yorumlarda seni mi arıyor.![]()
akıllım senin twetini görmesi için onun seni takip etmesi gerekmiyor mu.Yoo gerçekten takip etmiyordum ama beğenmişsonradan takip ettim
![]()
O da beni takip etmiyor amaakıllım senin twetini görmesi için onun seni takip etmesi gerekmiyor mu.![]()
helal kadına o zaman tek tek twitleri inceliyormuş.O da beni takip etmiyor amaniye Can'ım dizi etiketi yapınca görüyorlardır
![]()