Bence çocuk annesini başkasıyla yakaladı diye annesi ve sevgilisi tarafından zarar gördü, bırakıldı ormana
bencede annesi pek üzülmedi gibi duruyor çünkü
Bence çocuk annesini başkasıyla yakaladı diye annesi ve sevgilisi tarafından zarar gördü, bırakıldı ormana
Anne üzülür vicdan azabı çekiyordur. istemeyerek olan bir cinayettirbencede annesi pek üzülmedi gibi duruyor çünkü
Kader yeni sezonda akıllanmaya başlamıştı umutlanmıştık, yine saflığın dibini yaşıyor
Anne üzülür vicdan azabı çekiyordur. istemeyerek olan bir cinayettir
Zehra'da ince düşünceli kötü biri kızlar ickiyi yanlışlıkla içer diye su koyuyor şiseye. Nekadarda düşünceliNe bilim bana üzülmüyormuş gibi geldide
zeynep nerimana bak ne güzel spor yapıyor
Zehra'da ince düşünceki kötü biri kızlar ickiyi yanlışlıkla içer diye su koyuyor şiseye. Nekadarda düşünceli
ama Hediye para için o işi yapmaz. Bakalım nasıl haledecek
Neriman hayat kurtardı
Orada çukur izliyorlardı sinirim bozuldu kendi alemlerinde oturup izliyorlardı hemen kalktımNasıl kaçtınn
Orada çukur izliyorlardı sinirim bozuldu kendi alemlerinde oturup izliyorlardı hemen kalktım
Ben artık kalkayım dedimgörünmedenmi kaçtın yani ne deyip kalktın
Ben artık kalkayım dedim
Kırgın Çiçekler izleyeceğimi biliyorlar zatenÖylece kalkıp gitmene izin verdiler yani denizcim otur nerreye demedilermi
Eylülle ali süperdi denizz hele nerimannn
Kırgın Çiçekler izleyeceğimi biliyorlar zaten
Onlar da onu takip ediyorlarBiliyorlarda ne diye açmıyorlar diziyi de Çukuru izliyorlar yaw
Onlar da onu takip ediyorlar
Nazan Hanım yine ne çeviriyorevet ama misafirliğe çağırmışlar seni bir bölümde bakmayaverselerdi neyse
az daha gelmesen bende bu Kaderi boğuyordum
Nazan Hanım yine ne çeviriyor
Nazan Hanım yine ne çeviriyor
Anladım zaten çok fena karakter oldu yineBende bilsem Nazanda Kaderde irritede ettiler yaaCemre için birşeyler yapıyor çalışsın diye sanırım anlamadım ki
Yaa Cemreye sevgili yapıyormuş yaa
Anladım zaten çok fena karakter oldu yine