Kırgın Çiçekler 100.Bölüm Özel Konuğu Oldum

Diğer tüm merhaba dediklerini tanıyormuydun? 😱
Üff anlamadın yine İçeri girerken oyuncular ve genel yönetmen falan tanıyorum da tip olarak şimdi ben İçeri girerken herkes bana bakıyordu haliyle onca göz bana bakarken kafa salladım

Üff anlamadın yine İçeri girerken oyuncular ve genel yönetmen falan tanıyorum da tip olarak şimdi ben İçeri girerken herkes bana bakıyordu haliyle onca göz bana bakarken kafa salladım
Telegram konusuna gel hele etiketledim

Bende zamanında Arka Sokaklar oyuncularının seminerine katılmıştım ama onlar davet etmemişti ben zorla girmiştim içeri

Zamaninda beni Suskunlar partisine davet etseler heyecandan bayilirdim herhalde

Televizyondan dort gozle izledigin kadroyu canli gormek nasil bir duygu acaba

Dizinin gercekten hakkini verdin bu olayla
Çok nezaket gösterdiler bana karşı zaten. Kallavi denen elit bir mekana girerken kapıdaki görevli beni önden buyrun diyerek aldı oraya girdiğimde aslında senaristler falan hepsi tanıyordu beni
takip ediyorlarmış yorumlarımı çünkü. Kadroyu görmek gerçekten bambaşka diyorum ya rüya gibi bir geceydi

özgür çevik nasıldı konuştunuz mu @denizz19
Merhabalaştık sadece fotoğraf çekebilir miyiz tarzında konuştum ama onun dışında sahnede şarkı falan söylediler

Bende zamanında Arka Sokaklar oyuncularının seminerine katılmıştım ama onlar davet etmemişti ben zorla girmiştim içeri
Hahaha güldürdü

Vay be helal olsun adamlara mükemmel incelik

Aaaa yeni gördüm demek sürpriz buydu gerçekten süpriz oldu çünkü @XanTier yüzünden Sıla bekliyordum aslında onun sayesinde daha şaşırdım bu süprize şuan beklemedim bir şey olunca

Böyle takipçilerini düşündükleri için takdir ediyorum biz 15 yıla yakın Vadi takip ettikte ne oldu gel bir çay çorba iç demediler

Eylül ile foto çekmemen güzel olmuş ona sevinmişsindir ama songule üzülmüş olabilirsin

Bu arada yine traş zamanın gelmiş askerede gidecen bir kırksınlar yine seni

Aynısını düşünmüşüzde vadi ekibide sette ağırlamıştı kız polatın ofisi vardı ya orda 15 hayranı ağırlamışlardı burda özel durumda var deniz askere gidecek ya onun etkiside var

Ee biz boşuna Kırgın Çiçekler izlemiyoruz işte seyircisiyle bu kadar yakınlar
Songül'ün kocası yanındaydı erken kalktılar

Ee biz boşuna Kırgın Çiçekler izlemiyoruz işte seyircisiyle bu kadar yakınlar
Songül'ün kocası yanındaydı erken kalktılar
Aynısını düşünmüşüzde vadi ekibide sette ağırlamıştı kız polatın ofisi vardı ya orda 15 hayranı ağırlamışlardı burda özel durumda var deniz askere gidecek ya onun etkiside var
Bnane o 15 kişiden ayoll beni davet etmedikten sonra

Peki sen beni oynatın bölümde anı olur falan diyemedinmi @denizz19