Aramıza nifak sokuyorlarAynen hacı.![]()
Aramıza nifak sokuyorlarAynen hacı.![]()
Kesinlikle katılıyorum ama gününü değiştirdiler ya inanmıyorum hala. Gün sayıyordum ben.Aramıza nifak sokuyorlarBu arada Sevdaluk total değil tam bi AB olacak görecekler
![]()
Hadi yaa😕 Hangi gün?Kesinlikle katılıyorum ama gününü değiştirdiler ya inanmıyorum hala. Gün sayıyordum ben.![]()
bunlar etkili olmaz pek. gü. depresyondan kurtulmak için güneşin ilk isiklariyla uyanın spora başlayın çikolata ve Protein ağırlıklı beslenin vitamin İçin Yeşil yapraklı sebzeleri ihmal etmeyin![]()
Aralık ayının girmesi ile bu yıl geç gelen kışın en büyük yan etkilerinden birisi de kış depresyonu. Peki nedir bu kış depresyonu?
Kışın kendinizi daha yorgun, mutsuz ve sıkıntılı hissetmek kış depresyonunun en büyük belirtileri. Bunun dışında; isteksizlik, nedensiz ağrılar, uyku bozukluğu, kilo alma, unutkanlık da kış depresyonunun belirtilerinden.
Kış depresyonundan kurtulmak için neler yapılmalı?
-Öğle saatlerinde günlük 15 dakika Güneş'e görünün.
-Beslenmenize dikkat edin. Meyvenizi, sebzenizi ihmal etmeyin.
-Ruhu canlandırıcı, huzur veren müzikler dinleyin.
-Limon, nane, melissa, gül, lavanta kokuları sinir sisteminizi rahatlatır.
Teşekkür ederimSende ki depresyondan çok ergenlik bunalımı gibi geldi ama o yaşıda geçmişsin tanı koyamadım sana.
Bir gün gerçekten Azerbaycan'a gitmeyi çok isterim o zaman görürüm İnşAllah. Sen öyle diyorsan öyledir zormuş işiniz o zaman.Allah kolaylık versin.
![]()
![]()
"yaz depresyonu"nu da populer hale getirip 2014 yazının trendleri arasına sokmalıyım ama nasıl![]()
bunlar etkili olmaz pek. gü. depresyondan kurtulmak için güneşin ilk isiklariyla uyanın spora başlayın çikolata ve Protein ağırlıklı beslenin vitamin İçin Yeşil yapraklı sebzeleri ihmal etmeyin
açık konuşun berkan beynereler oralar
![]()
Valla işte bende bu varya aynısı hemde. Özellikle dila hanımı izledikten sonra oluyor![]()
desene sendeki kış değil kuş sendromu)