Kütük MasacRE Forumda Sekizinci Yılını Kutluyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çiğdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sen filmini atmıştın bir ara bana kütük adam diye
Aradım bulamadım neydi o filmine forumcak gidelim
@serhatt @Maskeli Fedai @dreamy @xemrexxx @Forumdash @Harunnn60 @MEnes

Yoldaşıma hediye ve kutlama mesajları gönderecektim ama konuyu unutmuşum. Neyse zamanı geldi artık. Kendisiyle aynı dönemde geldik foruma onun da dediği gibi Nisan 2016. Heey gidi günler hey, zaman çok hızlı geçmiş.
Gerçek bir sanatseverdir kendisi. Çokça ortak noktamız ve ortak olmayan noktamız var ama yoldaşlığımız her daim var olacaktır. Zaten farklı fikirler olmasaydı hayatın ne tadı olurdu öyle değil mi...
İyi ki aynı vakitte buraya gelip iyi ki nice goygoylar yapıp iyi ki birlikte sıvama sanatının yoluna girmişiz.
Birlikte nice SABAR'lı günlere... @MasacRE

Aramızdan ayrılan yoldaşlarımızı da unutmadık. Biri ebedi... diğeri de belirsiz. Ebedi olanı buradan analım tekrardan ve belirsiz olanın da bir an önce dönmesini temenni edelim...

Hediye olarak ise yine sanatsal ve sabarsal bakış açımızdan ayrılmadan veriyoruz tabi ki hediyelerimizi...

Bu destanlar destanı sel sahnesinin tamamını veya altyazılı halini hiçbir yerde bulamadım ama bu hali bile yeterli. Hanım kızımızın son sahnedeki sigara yakışı bile başlı başına şaheserleştiriyor sahneyi. Yılın en iyi filminin (sana göre ve belki de yıl sonunda bana göre?
) en iyi sahnelerinden birini tekrar izlememiz için hediye etmekte bir mahsur görmüyorum...

Çok övdük kütüğü
@MasacRE

Reactions: MasacRE and MEnes
Vay bee, neredeyse 4 yıl olmuş ha buraları sıvamaya başlayalı ve foruma sanat ve sabar getireli... Teşekkür ediyorum bu sıva dolu kutlaman için yoldaşım. Tam sabarsever Enes mesajı bu, nerede görsem tanırım. Çoğu zaman kendini övüp karşıdakini gömer ama yeri geldiğinde de dostlarını sıvar...

Evet Efe kardeşimize tekrardan Allahtan rahmetler, destere yoldaşımızı da aramızda görmek isteriz artık...

Yılın en iyi filminin en destansı sahnesi. Tam bir şaheser... O karar verme anı geldiğinde senin de benimle aynı fikirde olacağını umuyorum, tamam birçok iyi film çıktı bu sene ama bu en iyisi be kardeşim

Reactions: Çiğdem and MEnes
İlk paragrafa ve ikinci paragrafa ancak sonuna kadar katılabilirim...

Son paragrafa da gerçekten çokça katılıyorum ama karar verme anını tüm filmleri izledikten sonraya bırakıyorum... O gün geldiğinde göreceğiz artık son durumu...

Reactions: MasacRE
Senin işin o
Ama benim kafamda kurduğum s enaryoya göre destereden sonra senide rahmetli edecek kii @MasacRE
Ömerden sonra sıra babacıkta
Benim kolay kolay düşmeyeceğimi de bilmen gerek aslında.
Ben forumdan rahmetli ancak şu şekilde olabilirim; ciddi müesseselere adım atarsam...
Tahmin yürütsen çözersin tabi ne olduğunu.

Reactions: Çiğdem
Senin 9-9.5 puan civarında çok filmin oldu. Şimdi orada çetin bir yarış var tabi. Benim de şu an net Parasite önde olsa da daha izlemediğim çok film var. Özellikle 1917'yi büyük heyecanla bekliyorum. Kararımı değiştirirse ancak o değiştirir gibi duruyor bir ihtimal
Bakalım artık Oscar yaklaştıkça durumlar netleşecektir iyice...

Reactions: MEnes
Aynen yoldaşım daha izlemediğin filmler var. Senin de o banda çıkacak filmlerin olacak izledikten sonra. Özellikle 1 2 yapımı muhakkak 9 bandına çıkaracaksın eminim... 1917'yi ben de merakla beklemekteyim ama o ayara çıkar mı bilemedim doğrusu. Sanki bir Hacksaw Ridge dolaylarında takılıp tam başyapıt olamamış bir film izleyeceğiz gibi hissediyorum. Bence sen sezon bitince 1 numarada Parasite'i bırakacaksın.
Oscar adayları da 5 gün sonra açıklanıyor. Gerçekten heyecan artıyor be...

Reactions: MasacRE
Savaş filmlerini severim, genelde benden yüksek puanlar alıyor o tarz filmler. Hacksaw'a da 9 vermiştim ve o senenin en sevdiğim birkaç filminden biri olmuştu. Tabi 1917'nin Parasite'yi geçmesi için o ayar yetmez, daha da iyisi gerekiyor bunu başarması için ama o da zor gerçekten
Evet bir şey kalmadı valla. Sen gaza bastın zaten, sıra bende artık. Böyle iyi filmler de geldikçe heyecanımız daha da yükseliyor...

Reactions: MEnes