Kütük MasacRE Forumda Sekizinci Yılını Kutluyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Çiğdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reactions: MasacRE and serhatt
Çok teşekkürler cadı hanım
Ben de aynı şekilde sizinle olan goygoylardan ve dizi etkinliklerimizden büyük keyif alıyorum
Hediyeler de harikaymış. Son hediye hariç tabi ama o da anlamlı dediğin gibi o yüzden kabul edilebilir

Teşekkürler

Haydaa ben de sana hediyeler veriyordum ama olmaz ki böyle. Sen şimdi de ver hediyemi ben de gelirim senin konuya

Nice senelere Utku. ? Keşke her kütük senin gibi olsa!
@MasacRE @Çiğdem
Teşekkür ederim
İşte herkes bilmiyor değerimizi maalesef, nerede bulacaklar böyle kütüğü başka yerde

Ona ben de inanamıyorum, zaten üye olduktan bu kadar sonra aktif olmayı da anca ben başarırdım
Hediye de @serhatt lık gibi daha çok
Çağatay'ın çıplak fotosu beni ilgilendirmiyor

Teşekkürler Serhan

Teşekkür ederim
Hediyeleri de kendine almışsın gibi daha çok yalnız, Aras mesela niye öpücük atıyor bana, istemem ben öpücük
Ya ben kaçırıyorum bu kutlama konularını hep, anca etiketleye etiketleye zorla hatırlatırlarsa geliyorum
Bir dahakine geleceğim ama merak etme

Sesli güldüm durduk yere buna.

Bu arada 8. sene olduğuna bakmayın. Aslında 2-3 yıllık üye @MasacRE
2016 Nisan ayında geldim işte, 4 sene oldu hemen hemen. 2-3 yıl diye küçümsemeyelim

Hey maşallah kütüğe bak benden bile büyükmüş, çok güzelmiş hediye sağol

Hayatım sana olan meyilimi biliyorsun o yüzden o öpücükler

Bir daha kaçırırsan seni şömineye atarım ona göre

Reactions: MasacRE
Hayatım sana olan meyilimi biliyorsun o yüzden o öpücükler

Bir daha kaçırırsan seni şömineye atarım ona göre
Yok yok geleceğim merak etme, ama hediyeleri sana göre mi kendime göre mi seçerim orasını bilemem

Reactions: serhatt
Nice senelere Utku beyciğim.
Genellikle son güne bıraktığınız sanatsal yorumlarınızla (animeleri de seversiniz umarım artık), müthiş kaliteli sporsever kimliğiniz ile yaptığınız aşırı derecede üst düzey spor yorumlarınızla (umarım LeBron ve Messi’yi de översiniz artık), sıvamanızın ve mala vurma kuvvetinizin hiç azalmayacağı ve pek tabii kutsal Cumartesilerinizin hiç eksilmeyeceği (forum ile alakasını ben de bilmiyorum ama belirtmek gerek) nice yıllar diliyorum. Umarım hep aramızda olmaya devam edersiniz Utku beyciğim, gerçi zaten artık aksi pek mümkün değil.
@MasacRE

Size iki adet aşırı sanatsal armağan bırakıyorum Utku beyciğim...

1 Yıldır aklımdaydı ama 1 gün yinede geçmiş aa diyerek koştum 4-6 gün geçmedinden telafi olmus sayıyorum sokak sanati mrt-06 @xemrexxx gibi onlarıda unuttumdan telafi amaçlı beklemiştim şimdide @serhatt aynı şekilde bekliyorum tabi burda niyet önemli bilinçli bişi yok ama benim kendi içimin rahat etmesi açısından

MS de iyi puan verdin diye hatırladım hem anlam açısındanda evet bence Mustimide yabana atma kütük bey

@MasacRE yokluğun herzaman belli oluyor forumda ve bildirimlerini görünce çok mutlu oldum

İlla hediye istedin ama konular açmak bence en büyük hediyelerdi
Kaç kere güzel sözler dizerek açmıştım, yıldönümün ayrı, kulüpler ayrı
neyse sen de bana iki kat hediyeyle gelirsin artık

Buyur hediyelerim :

Şerlok beyciğim bu sanatsal bol sıvalı kutlamanız için çok teşekkür ediyorum. İyice uzmanlaştınız artık mala vurma konusunda
Hep beraber sıvaya devam diyelim. Hediyeler efsane zaten, işte bana böyle hediyelerle gelin
Parantez içi reislere de cevaplarını verelim
(Anime sevebilirim o mümkündür
) (Lebron ve Messi'yi övmeme imkan yok, Lebron Lakers'a geldiği halde sevmiyorsam bundan sonra da sevmem
) (Kutsal cumartesiler de burayla alakasız evet ama devam edeceğimden şüpheniz olmasın Şerlok beyciğim
)
Düşünmen yeter zaten, günün önemi yok. Tekrardan teşekkürler

MS'de kaç verdiğimi hatırlamıyorum ama sandalye şarkıları arasından iyi bir seçim olmuş bu şarkı, en azından kötünün iyisi

Çok teşekkürler
Yani hediye önemli tabi, sen de bizden az hediye toplamadın
Tamam ben de sana getiririm hediyelerini, şarkı araştırmasına girelim bakalım ne bulacağız