Maskeli Fedai
Favori Üye
Evet beğenmedimYazdığımı beğenmedin ya ondan dedim.
Evet beğenmedimYazdığımı beğenmedin ya ondan dedim.
Oysa ki kötü bir şey yazmamıştım orada.
İlginç.Ben orada kötü bir şey demedim ki.Ben de beğenmeyecektim de acıdım
İlginç.Ben orada kötü bir şey demedim ki.
Önemli olan dislike yemem değil önemli olan yediğim sebep.konuyla o kadar alakasız bişey dedin ki ne kadar dislike yesen hakkındır deniz kardeş
İlginç.Ben orada kötü bir şey demedim ki.
Ya alakası yok ki.Babamdan dayak yerdim diyor.Bende hani Vadi vurdulu kırdılı bir dizi ya oradan örnek verdim.Aslında keşke Suskunlar deseydim. He ayrıca espri değildi1.)Espri güzel değil
2.)Kurtlar Vadisi senin gördüğün gibi bir dizi değil.
Ya alakası yok ki.Babamdan dayak yerdim diyor.Bende hani Vadi vurdulu kırdılı bir dizi ya oradan örnek verdim.Aslında keşke Suskunlar deseydim. He ayrıca espri değildi
Ya dislike yap önemli değil Takas ya cidden seninle anlaşmakta zorluk çekiyorum.ben vadi varkende dayak yerdim babamdan arada bir alakayı anlamadım vadiyi vadiyle ilgili yerde konuşalım dislike şov yaparım sana bak
Ya dislike yap önemli değil Takas ya cidden seninle anlaşmakta zorluk çekiyorum.
Ne biçim kardeşiz bir anlasam.deniz kardeş anlaşıyoruz işte
Ne biçim kardeşiz bir anlasam.
Karagöz Hacivat gibiyiz biz daha çok.hani hep kavga eden kardeşler olur ya o kardeşlerdeniz biz kavgasız olur mu deniz kardeş
Karagöz Hacivat gibiyiz biz daha çok.
Seni beberuhi haha Yarıldım sandalyeden düşüp takla attım.aynen conivaynen deniz kardeş
Seni beberuhi haha Yarıldım sandalyeden düşüp takla attım.
Seni taklit ettim aslında oradaoha yeteneğe bak düşerken takla atmak deniz kardeş müthişsin
Seni taklit ettim aslında orada