ismi farklı olsaymış iyi olcakmış... sürekli eski kçk sırlar aklıma gelebilir ve okumayı yarıda kesebilirim.. kusura bakma ama yinede elimden geldiğince okumaya çalışcam..
ya forumdaki hemen hemen üm dizileri takip ediyoum zaten.. merak etme revan.. bunuda takip ederim bu arada revan senin gerçek isminde mi revan?Okursan mutlu olurum dizikolik. Eski Kucuk sirlarla alakası olmayacak. Çok isim bula bilirdim ama hiç bir isim bu kadar güzel anlatmazdi diziyi.
@dizikolik Evet gercek ismim. Azerbaycanda erkek ismi. Ama Revan Türkçe söyleyince oluyor
@endgame Teşekkürler
@xemrexx Blair Waldorf değil bizimki erkek-Burak
Evet kısa olacak. Belki 1-ci bölüm bir az uzun ola bilir tanışma vabında İnanmıyorum S.G.A.T. başta Küçük Sırlarla alakası yok yazıyorum sen bana o diziyi sevmiyorum diyorsun. Daha orjinal isim bulamadım. En iyi tanım bu isim. Hatta bir ara Adını Sır Koydum koymayı bile düşündümkisa olursa okurum.mumkunse kisa ve net olsun.o diziiy hic sevmiyorum ama ama senin icin okuycam.degerini bil[]
:GDG:
Evet kısa olacak. Belki 1-ci bölüm bir az uzun ola bilir tanışma vabında İnanmıyorum S.G.A.T. başta Küçük Sırlarla alakası yok yazıyorum sen bana o diziyi sevmiyorum diyorsun. Daha orjinal isim bulamadım. En iyi tanım bu isim. Hatta bir ara Adını Sır Koydum koymayı bile düşündüm
İçerik tamamen farklı olacak. Hem yalnız Küçük Sırlar Ayşegül, Su, Çetin de mi var? Herkesin Küçük Sırları vardır:GDG:
iyi ki oyle koymamissin. o zaman kesin izlemezdim:GDG: