Küçük Sırlar | 3.Bölüm | YENİ BÖLÜM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

• 6

Oy: 1 6.3%
  • 7

Oy: 1 6.3%
  • 8

Oy: 3 18.8%
  • 9

Oy: 3 18.8%
  • 10

Oy: 8 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
Aysun: Burağın annesi. Oğluna çok güvenir. Hep arkasında durur. Aldığı doğru kararların bir çokunun sahibi. Burak annesine çok bağlıdır
Ali: Burağın babası. Oğlunu çok sever. Okuması için bazen aşırı baskı yapar ama Burak zaten okuduğu için bu ona problem olmaz. Ali bey Burağın her istediğini yerine getirmişdir. Ama Burak bununla hiç şımaran bir genç olmamıştır
Leyla: Burağın en büyük ablası. 25 yaşında Sinirli biridir. Ama yine de iyi kalpli. 1 kızı var. İsmi Gülcan
Aslı: Burağın ortancıl ablası. 24 yaşındadır. Yaşını göstermeyen güzel bir kız. 1 kızı var ismi: Su
Merve: Burağın en küçük ablası. 22 yaşında. 2 oğlu var: Demir ve Nihat
Samet: Leylanın eşi
Kadir: Aslının eşi
Nadir: Mervenin eşi
Nermin: Burağın okul arkadaşı
Lale: Üniversiteden bir kız

Dizinin konusu: Burak Tıp fakultesinde okur. Ünversite yılları karmaşık bazen sevinçli bazen ise hüzünlü geçecektir. Bu yolda dostlar ve düşmanlar da olacaktır. Burakların sınıfı namıdiğer hababam sınıfı. Çünki, sınıfta okuyan öğrencilerin hepsi askeri doktor olmak yolunda. Ama bu okulda aşkın olmayacağı anlamına gelmez. Okulun facebookta sayfa ve grupları vardır. Tabii bu da Burakların sınıfını aslında en popüler sınıf yapar...

Burağın sınıf arkadaşları:
Mert: Burağın yakın arkadaşı
Efe
Alp: sınıfın başkanı. Bir az gıcıktır ama genellikle yardım eder sınıfa
Kemal
Berke
Sercan
İlker
Şener
Taner

Konuk Oyuncular: Celal (Sercanın babası), Yeliz (Sercanın annesi)

Küçük Sırlar 3. Bölüm

Sahne 1 | Ev | Sabah|

Aysun: Burak.. Uyan hadi oğlum. Seninle konuşacaklarım var

Burak: Anne lütfen. Okula gitmem lazım

Aysun: Burak.. Böyle bir şeyi kim yapar?

Burak: Daha emin değilim. Lütfün üstüme gelme. Ben çocuk değilim

Sahne 2 | Sercanın evi |

Celal: Kazayı gören olmamış. Fren izlerine bakıyorlar şimdi ama ordan da bir şey çıkmaz

Yeliz: Eee.. Yani, Kim çarptıya mı gidecek? Oğlum sende arabanın plakasını görmedin modelini falan da mı hatırlamıyorsun?

Sercan: Aaaa... Yeter ama kaza yapandan çok bana kızdınız

Yelik: Sesini yükseltme Sercan. Odana git yat

Sercan: Okula gidicem

Yeliz: Ne okulu? Bu halde mi?

Celal: Kendini iyi hissediyorsa bırak gitsin

Sahne 3 | Üniversite |

Şener üniversitenin bahçesinde oturmuştur. Sercan gelir- gelmez onun yanına gider

Şener: Sercan.. Nasılsın? Niye evde değilsin?

Sercan: Evde sıkıntıdan patlıyorum iyi böyle. Eee. Burak okula geldi mi?

Şener: Sercan napıyorsun sen ya? Flash kartı senin aldığın bi duyulursa rezil olursun.

Sercan: O zaman ben de her kese bana çarpanın Burak olduğunu söylerim

Sahne 4 | Kantin |

Sercan ve Şener ayrı masada, Burak ve Mert ise ayrı masada oturmuşlar

İlker Sercanların masasına yaklaşır

İlker: Selam. Naber Sercan geçmiş olsun

Sercan: Sağol

İlker: Böyle olacağını bilmiyordum. Bu kadar ireli gideceğini tahmin etmezdim. Elini kapıya koyup vurmak ha. Her şeyi videoya çektim. Bunu
düzelteceğim. Haberin olsun

Sercan: Sakın beni tehdit etmeye kalkma seni yerle bir ederim

İlker: Et de görelim

Sercan: Eğer o video birinin eline geçerse Polislerin seni yaka-paça nezarete götürdüğünü baban öğrenir

İlker: Bunu yapamazsın

Sercan: Neler yapa bilecceğimi tahmin bile etmek istemezsin. Senden bir şey istemiyorum ki. Yani alt tarafı çektiğin videonu bana vereceksin

Burakların masası

Burak: Diğerlerinin ne olduğunu zaten biliyordum. Ama İlker benim arkadaşımdı. Hemen Sercanlara inanmış

Mert: Fazla büyütme. Daha hiç bir şeyi bilmiyoruz

Sanhe 4 | Anatomi odası |

Burak odada oturmuştur. Sercan yanına gelir.

Burak: Kolun dün gece mi oldu?

Sercan: Bana sen çarptın

Burak: Ben çarpmadım. Sana dönüp bakmıştım. Ayağa kalkmıştın

Sercan: Hangimize inanırlar?

Burak: Ne istiyorsun Sercan?

Sercan: Yapabileceğin şeyler. Histoloji hocaslna gidip Sercana iftira atmak için böyle söylediğini diyeceksin. Bunun için sana 3 gün
veriyorum...

Sahne 5|Okul koridoru|

İlker Sercanın bildiği sırları babasına anlatmaması için CD`yi çöp kutusuna atar. Ama onu izleyen gizli biri daha vardır. Ama o gidip CD`yi çöp
kutusundan çıkarır

3. Bölümün Sonu

(CD`yi çöp kutusundan alan kim? Tahminlerinizi yapa bilirsiniz)

Moderatörün son düzenlenenleri:
yine çok güzel olmuş revan sen bu işi biliyorsun

tam puan 10 puan ...

@destere @cevaa İkinize de Cok Tesekkur Ederim

Sercan cok tehlikeli biri, Ilker den adam olmaz Buraki satti diyebiliriz ama bu seferde onu biri gizlice izledi o CD yi ordan alan insallah Mert veya Burak tir.

Sercan cok tehlikeli biri, Ilker den adam olmaz Buraki satti diyebiliriz ama bu seferde onu biri gizlice izledi o CD yi ordan alan insallah Mert veya Burak tir.
İlkerin Burağı satmasının nedeni aslında kendisi. Ama sürpriz birinin eline geçecek CD sonunda. Yorumun ve puanın için çok sağol

Puanım : 10

Ama sana bi tavsiyem var. Yerleri belirttiğin yazıları kalın ve altı çizik bir şekilde yazmalısın. Birde çok boşluk var cümleler arasında. Onları bırakmamanı tavsiye ederim. Çünkü dizi uzun olmadığı halde uzun gibi görünüyor. Bu da dizinin daha fazla okunmasını sağlar.

Çok Sağol. Karışmaması için öylr yaptım ama gelecek bölüm senin dediğin gibi yaparım

Tebrikler Revan, çok basarili olmus..