@dizimedya Mehmet canı öldü zanneden ailesi Cenazesini yaptıktan sonra Ama şirin inanmaz mezarı açar ve o mehmet can değildir Mehmet can Aybükeyi evinden kaçırıp urfaya kaçırır@pompy mehmet can ölürse diriltecekmisin?
annem dizisini rahat seyreder o zaman
twitter'den hastaglar açılmış! herkez paylaşıyor,destek veriyor@dizimedya Mehmet canı öldü zanneden ailesi Cenazesini yaptıktan sonra Ama şirin inanmaz mezarı açar ve o mehmet can değildir Mehmet can Aybükeyi evinden kaçırıp urfaya kaçırır
tarıkta zahitte hala serbesttir ve ilk işi nusret amiri ve nartotik komiserini öldürmek hepsi mehmet canın planıdır Urfaya gidenler aşiretide yardım eder saklamaya Aybüke ve Mehmet can urfa konağında Aybükenin annesi ve babası Aybükeyi arar ve sahte bir ceset bulunur aybike Mehmet canın ölümüne dayanamayıp intihar etti diye geçer
Fettah urfa der hemen şirin ne Mehmet can kızmı kaçırdı @Çiğdem- @ABAY_06 @Yiğitt @destere @gözlemci 26 Mart perşembe günü
annem dizisini rahat seyreder o zaman
gördüm ama benim senaryoma nediyorsuntwitter'den hastaglar açılmış! herkez paylaşıyor,destek veriyor
biraz daha farklı olabilir,finali bir göreyim sonra yazarsıngördüm ama benim senaryoma nediyorsun
bence bu mantıklımıbiraz daha farklı olabilir,finali bir göreyim sonra yazarsın
ben olsam finaline bakarım ölmezse yeni hikayelerle devam ederim,bende küçük ağa'ya uygun güzel senaryolar var!bence bu mantıklımı
@dizimedya Çok güzel senaryom var Mehmet can kurtulduben olsam finaline bakarım ölmezse yeni hikayelerle devam ederim,bende küçük ağa'ya uygun güzel senaryolar var!
diziyi hiç izlemedim ama senin senaryonda devamını okurum cnmHalkın kahramanı 51. Bölüm fragmanı
Mehmet ağanın dostu olduğu aşiret Mehmet canın sevgilisi aybikenin ailesinin düşmanı aybikenin ailesi de aşirettir ve berkeyle evlenmesini ister sebep o holding onların aşiretiyle beşikkertmesi yapmıştır ve daha birçok süpriziyle 26 mart perşembe günü favoriforumumda
@Çiğdem- @gözlemci @dizi medya @destere @cookies
@dizimedya
@beyazsoy
finali oynamadan sen yeni bölüm tanıtımını yazmışsın helal valla )))Uçakta kaza meydana geldikten sonra Mehmet can ve çetesi ambulansları arar Ama düştükleri bir Yarım ada kırımdır ambulanslar gelir osırada uçaktaki herkes ambulansa bindirilir ve uçak patlar
Mehmet can
Nusret Amirim nerdesiniz
Mehmet can kırımdayız
uçak ı araştıracak neden kaza yaptı diye
Şirin bence pkk terör örgütüyle anlaşan bir siyasetçi iktidardan ve biz onların işlerini kaç defa bozduk oyüzden intikam almak istiyebilirler
Daha bir çok olayla karşılaşmasıyla sebep olan bu durum süprizlerle dolu 51.bölümüyle 26 Mart perşembe günü favoriforumumda @Çiğdem- @gözlemci @ABAY_06 @dizimedya @beyazsoy @cookies
Birbirinin aynısı diziler yapıyorsun.neden öyle dedin
Komedi olacaksa dizini takip ederim
mehmet can İmralıdaKomedi olacaksa dizini takip ederim