Hatırladım tamam, yahu sana kalsa MY'de ki figüranı bile başrol yaparsın sen.googlea sor![]()
Hatırladım tamam, yahu sana kalsa MY'de ki figüranı bile başrol yaparsın sen.googlea sor![]()
ben değil sektör yapıyorHatırladım tamam, yahu sana kalsa MY'de ki figüranı bile başrol yaparsın sen.![]()
Çocuk iyidi evet ama ötesi olamaz bence.ben değil sektör yapıyorbknz:gizem karaca
zaten çocuk çok iyi @hayret bi şey ile @xBUGRAx de katılacaktı bana laf ediyisen onlara inan
belli olmaz bu işlerÇocuk iyidi evet ama ötesi olamaz bence.O ışığı göremedim. 😕
çocuk dopruyu söylemiş yalan mı"Her yerini beğendim." derken?
Küçük yaşta birinin bu sözü söyleyebilmesi de ayrı tartışma konusu.
abartılmıyor, şu an piyasada ki en ama en iyisi.Babam ve Oğlum'u izliyorum da ordaki çocuk oyuncu muazzam Emir Berke'yi ben de çok beğenmiyorum yani abartılıyor bence.![]()
Kime göre neye göre?osmanımın başarıları gene tepkilerle karşı karşıya.bu nasıl bi başarı ve şans simgesidir.
abartılmıyor, şu an piyasada ki en ama en iyisi.)))))))))
diziyi tek başını sırtlayan 13 reytinglik kitleye göreKime göre neye göre?![]()
reytinge göre![]()
Reytinge göre bu ölçülmez bence isterse 25 reyting alsın.diziyi tek başını sırtlayan 13 reytinglik kitleye göre![]()
Reytinge göre bu ölçülmez bence isterse 25 reyting alsın.![]()
ÖBGZ'yi ben de izledim biliyorum herhalde, ama oyunculuğu kötü demedim abartılıyor dedim dikkat edersen.25'i bırak 27 reyting bile almış bi çocuk denize düştüğü bölüm.
şöyle bi performansı başka hangi çocuk gerçekleştirdi bir bak, eğer gösterebileceğin bi direktif varsa paylaş izleyelim..))))))