Küçük Ağa İrina Shayk İle Buluştu

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,064
Puanı
1,061
Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Küçük Osman'ı, Küçük Ağa'nın ağası Memocan karakterlerini canlandıran Emir Berke Zincidi hayalini gerçekleştirdi.

Daha önce Hürriyet yazarı Hakan Gence'ye hayalinin Irina Shayk ile tanışmak olduğunu söyleyen küçük ağa, geçtiğimiz günlerde hayalini gerçekleştirdi.Hakan Gence ikiliyi buluşturdu.

İrina'yı görmeden önce ''Büyük abilerim gibi Irina’yla Reina’ya gideriz. Hatta onu evden çıkarmam'' diyen Emir Berke ,güzel mankeni görünce heyecanlanmış.

İrina Shayk ile yapılan çekim sonrası Emir Berke şunları söylüyor:
''Hakan abi kilitlendim, tansiyonum düştü''
''Her yerini beğendim valla.''
''Okulda kız arkadaşım yok zaten. Benim gözüm hep yükseklerde.''​

İrina Shayk da Emir Berke için şöyle konuşuyor:

@destere @OzaN @yakup09 @RevaN @mrt-06 @Bully @ABAY_06 @Forumdash @cevaa @BesaleT @Çiğdem- @sokak sanati

Bu çocuğu hiç mi hiç sevmiyorum millet nasıl bunu izliyor aklım almıyor bu çocuğa 10 basan yetenekler var mesela aramızda kalsındaki kıvırcık ya da Ankaranın dikmenindeki dikmenin yeğeni...Bu çocuk çok itici

Reactions: S.G.A.T.
Helal be.
Küçük Ağa'ma da bu yakışır.

Emir Berke Zincidi çok şanslı doğrusu. Bu yaşta çok güzel birini de gördü. İrina Shayk'ı gördü. Daha neler görecek neler.

Küçük Osman neler demiş ya yaşı daha çok genç çocuğun neler demiş

Aynen katılıyorum.Polat Alemdar'ın kızı Elif oyunculuk konusunda bundan çok daha yetenekli bence

Aynen katılıyorum.Polat Alemdar'ın kızı Elif oyunculuk konusunda bundan çok daha yetenekli bence
😱 madem karşılaştırıcan daha iyi biriyle karşılaştır elifte oyunculuk 0

tutmayın küçük ağayı

Evet o da var ara sıra bakıyordum ona...Ya samimi gelmiyor çocuk çok yapmacık ve şu söylediği şeyler bile çocuktan soğumamızı sağlıyor şimdiden böyleyse bakalım büyüyünce nasıl olacak...

😱 madem karşılaştırıcan daha iyi biriyle karşılaştır elifte oyunculuk 0

tutmayın küçük ağayı
yok artık
küçük eliften bahsediyoruz demi

irina süper gerçekten bu çocuk boyundan büyük konuşuyor bende sevmiyorum

herşeyi bu çocuğa bağlamak saçma o zaman şimdi de alsın 27 yi ne alaka
haddini bilmek önemli bişey haddini bilmeyenleri sevmem
yine agb olsa yine alır
zaten tns de çok iyi gidiyor karagülden sonra en çok izlenen dizinin başrolü çocuk

sana göre yapardı
neyse helal olsun küçük ağama irinayı kaptı

evden çıakrsın da başkaları mı kapsın
sana göre de yaparmış başkanım

ulan biz bunun yaşındayken böyle şeyleri ayırt bile edemezdik velete bak evden çıkmazmış hele hele hele

Babam ve Oğlum'u izliyorum da ordaki çocuk oyuncu muazzam Emir Berke'yi ben de çok beğenmiyorum yani abartılıyor bence.