Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Küçük Osman'ı, Küçük Ağa'nın ağası Memocan karakterlerini canlandıran Emir Berke Zincidi hayalini gerçekleştirdi.
Daha önce Hürriyet yazarı Hakan Gence'ye hayalinin Irina Shayk ile tanışmak olduğunu söyleyen küçük ağa, geçtiğimiz günlerde hayalini gerçekleştirdi.Hakan Gence ikiliyi buluşturdu.
İrina'yı görmeden önce ''Büyük abilerim gibi Irina’yla Reina’ya gideriz. Hatta onu evden çıkarmam'' diyen Emir Berke ,güzel mankeni görünce heyecanlanmış.
İrina Shayk ile yapılan çekim sonrası Emir Berke şunları söylüyor:
İrina Shayk da Emir Berke için şöyle konuşuyor:
@destere @OzaN @yakup09 @RevaN @mrt-06 @Bully @ABAY_06 @Forumdash @cevaa @BesaleT @Çiğdem- @sokak sanati
Daha önce Hürriyet yazarı Hakan Gence'ye hayalinin Irina Shayk ile tanışmak olduğunu söyleyen küçük ağa, geçtiğimiz günlerde hayalini gerçekleştirdi.Hakan Gence ikiliyi buluşturdu.
İrina'yı görmeden önce ''Büyük abilerim gibi Irina’yla Reina’ya gideriz. Hatta onu evden çıkarmam'' diyen Emir Berke ,güzel mankeni görünce heyecanlanmış.
İrina Shayk ile yapılan çekim sonrası Emir Berke şunları söylüyor:
''Hakan abi kilitlendim, tansiyonum düştü''
''Her yerini beğendim valla.''
''Okulda kız arkadaşım yok zaten. Benim gözüm hep yükseklerde.''
''Her yerini beğendim valla.''
''Okulda kız arkadaşım yok zaten. Benim gözüm hep yükseklerde.''
İrina Shayk da Emir Berke için şöyle konuşuyor:
Türkiye’nin küçük starı Emir Berke Zincidi’yle tanıştınız…
- Evet. Çok tatlıydı. Ama biraz utangaç.
Çocukları seviyor musunuz?
- Kim çocukları sevmez ki. Onlar dünyanın en masum varlıkları. Hem kendi ülkem, hem Moskova’da çocuklar konusunda iki derneğe yardımda bulunuyorum.
@destere @OzaN @yakup09 @RevaN @mrt-06 @Bully @ABAY_06 @Forumdash @cevaa @BesaleT @Çiğdem- @sokak sanati