"Kötü Yol" Dizisi Ne Zaman Final Yapıyor ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809

ozelhaber.gif

FavoriForumum | ÖZEL HABER

Kanal D'de Salı geceleri ekrana gelen ve basrollerini; Cansel Elçin, Sükran Ovalı, Ilker Aksum ve Ezgi Mola gibi basarılı oyuncuların paylastıgı "Kötü Yol" dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

FavoriForumum'un haberine göre:

"Kötü Yol" 13.bölümüyle ekranlara veda edecek.

Kotu-Yol-yeni-dizi-kanal-d.jpg

Beklenen haber, 3 oyuncunun da son projeleri tutmamıştı, yine hüsran yaşadılar.

GOLD Film yine dizi tutturamadı, biraz ara vermeliler artık...

Beklenen haber, 3 oyuncunun da son projeleri tutmamıştı, yine hüsran yaşadılar.

GOLD Film yine dizi tutturamadı, biraz ara vermeliler artık...

GOLD film isteyerek dizi tutturmuyor. Dizilerine çok emek veriyor ama karsiligini alamiyor.

fazla hanimin cıflıgı kopyasıydı ondan bahsediyor olabilir

Adana'da çekilmesinden dolayi olabilir..

Ben Kötü Yol'un ilk 2 bölümünü güzel bulmustum. Ama diziye emek veriliyordu, yani sürekli Adana'da çekim yapmak falan sicagin altinda..

Son düzenleme:

Ankara'da çekilmesinden dolayi olabilir..

Ben Kötü Yol'un ilk 2 bölümünü güzel bulmustum. Ama diziye emek veriliyordu, yani sürekli Adana'da çekim yapmak falan sicagin altinda..

dizide bi reşat rolünün hakkını veriyordu diğerleri çok fenaydı hele şükran ovalıyi nasıl başrol yaptılar tam bir yapımcı fiyaskosu. cansel elcının tuba ve beren dışında tutan dizisi yok. adamin aksanı var adanalı yönetmen oldu :))))))

dizide okadar ozensızlıkler vardı ki dizinin tutması hayal olurdu

Kanal D anlaşmaya uyarak 13. bölümde bitiriyor. :)

Zaten bu reytinglerle fazla sürmesi hayal olurdu. :)

Gerektiği kadar emek verilmediği, projelerinin 13. bölümden yayından kaldırılmasından anlaşılmıyorsa, yapacak bir şey yok...

Mesela Son Yaz 6.bölümüyle yayindan kaldirilacak. Dizi için dev platolar kuruldu, özel kostümler dikildi. Bu dizinin yapim sirketi tarafindan yeterince emek verilmedigini mi gösterir ?

dizide bi reşat rolünün hakkını veriyordu diğerleri çok fenaydı hele şükran ovalıyi nasıl başrol yaptılar tam bir yapımcı fiyaskosu. cansel elcının tuba ve beren dışında tutan dizisi yok. adamin aksanı var adanalı yönetmen oldu :))))))

dizide okadar ozensızlıkler vardı ki dizinin tutması hayal olurdu

Ben de dizinin çok çok uzun sürecegini tahmin etmiyordum ama diziye yeterince kadar emek verilmedi denmesi yanlis bence.

Mesela Son Yaz 6.bölümüyle yayindan kaldirilacak. Dizi için dev platolar kuruldu, özel kostümler dikildi. Bu dizinin yapim sirketi tarafindan yeterince emek verilmedigini mi gösterir ?

Plato kurulması, kostüm dikilmesi bir şeyi değiştirmez...

Adam Film Elvada Rumeli'nin seyircisini kaparım diye hazıra kondu, ama bu elinde patladı...

Daha özgün bir iş yapamıyorsa, yeterince emek vererek bir proje oluşturmuyor demektir...

GOLD Film yıllardır aynı konu, üzerinden dizi yapıyor, hiç bir ilerleme yok...

Bu yüzden de sonucunda başarısız oluyor işte, hatayı kendilerinde aramalılar...

kötü yol ekrandaki eli yüzü düzgün izlenebilir az sayıdaki diziden biridir bitirenleri bitirmeye karar verenleri kazıklı voyvodaya havale ediyorum :))

Doğru karar :) Yazın 6 reytinge kadar çıkmıştı. İşler Güçler ise 3-4 reyting filan alıyordu. Demek ki erken konuşmamak lazımmış :)

kötü yol ekrandaki eli yüzü düzgün izlenebilir az sayıdaki diziden biridir bitirenleri bitirmeye karar verenleri kazıklı voyvodaya havale ediyorum :))
Cansel Elçini nasıl çekiyorsun ? Onun yuzunden Hatırla Sevgili'yi yarım yamalak izledim yahu...Beren ve Okan için kanal açık duruyordu.Gönülçelenden bahsetmiyorum bile!!! İyi olmuş Cansel'e..Fransız kültürüyle yetişmiş biri o kültür kadarda sıkıcı bi "herif" :X