'Kösem Sultan'a 3 Yeni İsim Katıldı!

2.1 in 1.1 i türk
))
istediğiniz yerde geçebilirsiniz sonuçta kvp-medcezir falan my den fazla takipçiye sahipti twitterda ama 2013ün en çok tweet atılan anı pargalının ölümü 2014ün mustinin ölümü oldu

my nin resmi kanallarda görüntülenmesi 550 milyona yakın youtubede no problem kimse geçemez
anca vadi 2023e ka sürerse dedikleri gibi

Kesinn öyledir 550 milyonmuş baya abarttın, bölümlerine baktım biteli baya oldu 650, 700 bin ortalama ile izlenmiş, çok salladın, olabilir bizim dizide çok konuşuluyor.

Kesinn öyledir 550 milyonmuş baya abarttın, bölümlerine baktım biteli baya oldu 650, 700 bin ortalama ile izlenmiş, çok salladın, olabilir bizim dizide çok konuşuluyor.
ayol ne ka cahilsin panpa
my 132.bölüme ka turkweb kanalında yayınlandı orada 400 milyon görüntülenmesi var
)) 132.bölümden sonra aktif hale geldi resmi youtube kanalı

ayol ne ka cahilsin panpa
my 132.bölüme ka turkweb kanalında yayınlandı orada 400 milyon görüntülenmesi var
)) 132.bölümden sonra aktif hale geldi resmi youtube kanalı
Kesin hiledir, cahillikle alakası yok ben senin dizinimi takip ediyordum panpa.

Kesin hiledir, cahillikle alakası yok ben senin dizinimi takip ediyordum panpa.
düşmanını iyi bilicen panpa
bak ben tee kpa 4.-5.bölümde ne diye konu açtım kpa 50.bölüm civarı bitecek diye bak şimdi 54te bitiyor
diğerleri benden 1 yıl sonra açtı konuyu

diriliş pek önemli değil survivorla başa çıkamıyor
) totalde güzel köylünün gerisindeydi çoğu bölüm)
)
zaten my gibi sosyal medya ve basında lider de değil
))
ayy hadi oradan bee sende

son 2 hafta sadece 9 altı reyting görüp 2.olduk birisinde maç yüzünden diğerinde ise yazın gelmesi bizide etkiledi son 2 bölüm hariç ab gurubunda poyraz yada acun hiçbiri yakınımıza bile yakınlaşamadı 9 reyting ortalamada kaldık hep 2. sıra ise 7 ortalamada kaldı kısaca 2 reyting fark attık hep rakibimize yanımıza bile yakınlaşamadılar seneye kösemde 7 ortalamada kalıcak ertuğrul 9 altına zaten düşmüyor kösemede 2 reyting fark atarak ilerleriz🙂

ayol my ; pis yedili,kuzey güney,merhamet,sakarya fırat 4ü de 6 reyting alırken (ab de merhamet 8) geçilmedi diriliş tek başına napabilecek

ayol my ; pis yedili,kuzey güney,merhamet,sakarya fırat 4ü de 6 reyting alırken (ab de merhamet 8) geçilmedi diriliş tek başına napabilecek
my değil bu ama kösem sultan

önce poyraz geldi 9 a 7 sonra acun geldi 9 a 7 şimdide kösem gelicek yine 9 a 7 olucaktır hatta biz 10 ortalama yakalarsak işte ozaman hepten hapı yutarsınız ab gurubunda şansınız yok

ayol kösemi nelerle bir tutuyon acunmuş zuhahaha

haklısın bu kösem my gibi değil
my den 2-0 yenik başlıyor my de en iyi senarist ve en iyi erkek başrol vardı türkiyedeki kösemde bunlar olamici

neyse bekleyip görelim

acunu işin içine sokan sensin beee acunla baş edemiyorsunuz diyorsun sensin acunu işin içine sokan sonrada ne acunu diyorsun