'Kösem Sultan'a 3 Yeni İsim Katıldı!

Aslıhan'ı ekranlarda görmek çok güzel özlemiştim kendisini izlemeyi. :Z

Kadro muhteşem oluyor merakla bekliyorum. :D

Oyuncular arasında genel bir uyum vardı ama o dizi başlamadan önce oyuncular arasındaki uyumun son derece gerçekçi bir çizgide ilerlemesinden dolayı dikkat çekti. Yoksa tarihe uygun olmayan bir çok olay ve konu işlediğinden dolayı baya eleştirilip tepki toplamıştı. :)

Ama bu dizideki her oyuncu bana birbirinden alakasız seçimler gibi bir izlenim verdi açıkçası. Zaten ilk 10 bölüm felan Beren Saat olmayacaksa baya riskli tutma olasılığı...

Mete Horozoğlu'nun dizideki rolü nasıl olacak acaba? Beren'in partneri bana o olacak gibi geliyor şahsen. :)
bana da çok alakasız geliyor isimler ama kösemde baya bir devlet adamı değişecek sırayla gelebilir bu isimler :) bence berenin partner idaha belli değil

eleştiri pek önemli değiğl eleştiri tam tersine izletir diziyi:)

Yılın dizisi geliyooor. :Z

Muhteşem isimler, merakla bekliyorum diziyi. :Z Esra ve Beren çok yakın dostlar, yine aynı dizideler demek. :bhr:

Aslıhan için çok sevindim :Z :Z

İsimler iyi ama nedense bir Muhteşem Yüzyıl kadrosu gibi oluşmuyor. Hepsi birbirinden uyumsuz ve alakasız seçimler gibi. Beren Saat dışında kadroda yıldız bir ismin olmaması da ayrı bir muamma, oysa Muhteşem Yüzyıl öyle değildi....
Tüm yıldızlar MY'de oynadı Timur ne yapsın :F

game of thrones bütçesi verirlerse kurarsın:A
Diriliş varken onun gölgesinde kalmamak için biraz kesenin ağzını açabilirlerdi yine de. :X Çünkü bu şekilde bu kadroyla Beren Saat'inde yer alması pek önem taşımıyor, her türlü 1-0 yenik başlayacak dizi...

Diriliş varken onun gölgesinde kalmamak için biraz kesenin ağzını açabilirlerdi yine de. :X Çünkü bu şekilde bu kadroyla Beren Saat'inde yer alması pek önem taşımıyor, her türlü 1-0 yenik başlayacak dizi...
diriliş pek önemli değil survivorla başa çıkamıyor :)) totalde güzel köylünün gerisindeydi çoğu bölüm):))
zaten my gibi sosyal medya ve basında lider de değil :)))

diriliş pek önemli değil survivorla başa çıkamıyor :)) totalde güzel köylünün gerisindeydi çoğu bölüm):))
zaten my gibi sosyal medya ve basında lider de değil :)))
Git la kıskanma.:A:A:A Kesin öyledir sosyal medyada en çok konuşulan dizilerden biri haftalıkda beğenisi ve takipçisi çok iyi.:A:A

my nin arap sayfası 650 bin önce onu geçsin diriliş sonra resmi sayfayla kapışır:A
Sizin mynin resmi sayfası 2.1 milyon çoğu arap, Diriliş geçer merak etme yakında geçer, Twitterda sizi geçtik Instagramda da çok iyiyiz, orda da geçeriz sizin dizi 4 sezon sürmüş bukadarsa sizin geçeriz kısa sürede daha 1. sezonumuz bitmedi, Youtubede de çok iyiyiz bölümleri ortalama haftada 800 bin kişi izliyor..:A:A:A

Forum İstatistikleri

Konular
172,112
Üyeler
8,465
Son Üye
bonusssimo