'Kösem Sultan'a 3 Yeni İsim Katıldı!

çok beklersin çirkin
kenan gelirmi bilmem ama artık başrol oyuncuları bile konuk olabiliyor
ezele kıvanc geldi daha ötesi varmı

muhteşem yüzyıla burak geldi karagüle saruhan geldi

muhteşem yüzyıla yine gürkan uygun geldi

arka sokaklara nail kırmızıgül geldi bunların hepsi kendi dizilerinde başrol oynucak kişiler ama son dönemlerde son 6-7 yıldır artık butür oyuncular başka diziye konuk olabiliyorlar 🙂
kösemede mutlaka başrol kalitesinde oyuncular gelicektir mehmet akif alakurt en büyük aday bence sıla ve adanalıdan sonra tutunamıyor hem başarısızda olsa fatih tecrübeside var ksöemde yeniden adını duyulur biraz oynayıp sonra başrolde bir diziyle döner

Yükseldi de yeni sezonda daha artacaktır Meryemin dizisinden bir şey bekleme, Kösem Perşembe olur sana söyliyim.
Tek rakibi bile yokken totalde aldığı oranlar malum ve ab de geçen hafta Survivordan baya etkilendi ki Kösem Sultan da bir tarih dizisi yarışma değil.
Diriliş seneye ab de en fazla 6 görür onu bile göremeyebilir.

Tek rakibi bile yokken totalde aldığı oranlar malum ve ab de geçen hafta Survivordan baya etkilendi ki Kösem Sultan da bir tarih dizisi yarışma değil.
Diriliş seneye ab de en fazla 6 görür onu bile göremeyebilir.
O bir haftalıktı bugün gör total kötü ama inşallah daha da artacak, Dirilişin izleyicisi sabit bugün tekrar büyük yükselişe geçecektir, yeni sezonda düşmez dizi.

Kadro efsane olma yolunda emin adımlarla ilerliyor, umarım verilen emekler boşa gitmez.

mehmet akif alakurtu getirsinler sen de partneri ol yatak sahnesi çekin rahatla da kurtulalım

Yeni transferler gerçekten çok iyi özellikle Esra Dermancıoğlu diziye ayrı bir hava katacaktır ben Esranın dizide Handan Sultan yani 1. Ahmet'in annesini canlandıracağını düşünüyorum ki inşallah öyle olmaz çünkü o zaman diziden hemen ayrılacak demektir.Çünkü Kösem saraya girdikten hemen sonra ölüyormuş.

O bir haftalıktı bugün gör total kötü ama inşallah daha da artacak, Dirilişin izleyicisi sabit bugün tekrar büyük yükselişe geçecektir, yeni sezonda düşmez dizi.
Hiç sanmıyorum. Tek bir rakibi bile yokken at koşturuyor ama seneye düşecek bak görürsün.

İsimler iyi ama nedense bir Muhteşem Yüzyıl kadrosu gibi oluşmuyor. Hepsi birbirinden uyumsuz ve alakasız seçimler gibi. Beren Saat dışında kadroda yıldız bir ismin olmaması da ayrı bir muamma, oysa Muhteşem Yüzyıl öyle değildi....

ayol sanki rolü teklif etseler reddedicen
bak tam senlik sahneler

muhteşem yüzyıl başlarken yıldız olarak bir halit ergenç bir nebahat çehre vardı burada berenle hülya var
))

ayol sanki rolü teklif etseler reddedicen
bak tam senlik sahneler

muhteşem yüzyıl başlarken yıldız olarak bir halit ergenç bir nebahat çehre vardı burada berenle hülya var
))
Oyuncular arasında genel bir uyum vardı ama o dizi başlamadan önce oyuncular arasındaki uyumun son derece gerçekçi bir çizgide ilerlemesinden dolayı dikkat çekti. Yoksa tarihe uygun olmayan bir çok olay ve konu işlediğinden dolayı baya eleştirilip tepki toplamıştı.

Ama bu dizideki her oyuncu bana birbirinden alakasız seçimler gibi bir izlenim verdi açıkçası. Zaten ilk 10 bölüm felan Beren Saat olmayacaksa baya riskli tutma olasılığı...

Mete Horozoğlu'nun dizideki rolü nasıl olacak acaba? Beren'in partneri bana o olacak gibi geliyor şahsen.