Kösem Sultan Yurtdışında da Dert Oldu

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,566
Puanı
1,060
Kösem Sultan dizisine 1 yıldan fazla süre olmasına rağmen dizide başrolün kim olacağı ile ilgili haberlerin ardı arkası kesilmiyor.Dizi ile ilgili Türkiye'de olduğu kadar yurtdışında da haber çıkıyor.

Arap izleyicilerin ve haber sitelerinin favorisi şu anlık Beren Saat. Beren Saat'ten sonra ise Meryem Uzerli en çok Kösem Sultan olması istenen kişi.

Kösem Sultan'ın anavatanı Yunanistan'da ise daha büyük bir ilgi ve merak var.Yunan Gossip Tv dergisi; ''Beren Saat-Meryem Uzerli-Tuba Büyüküstün'ün rolü almak için mücadele içinde olduğunu'' yazmış.

Muhteşem Yüzyıl'ın Türkiye'den daha büyük bir ilgiyle izlendiği Rusya ve Balkanlar'da ise favori isim Meryem Uzerli.Burada Fahriye Evcen'den Beren Saat'e; Kösem Sultan filminde Kösem'i canlandıran Damla Sönmez'den Selen Soyder'e birçok ismin adı geçiyor.

bb1ba18f685364596f319215b58d9abc_L.jpg
10518989_583032825151594_5283737359138740700_n.png

@destere @mrt-06 @Forumdash @sürgünüm @ABAY_06 @Çiğdem- @dizi kolik @sokak sanati @HachiKo @*YıldırıM* @gözlemci @eros @xBUGRAx @denizz19 @Ahmad @Harunnn60 @ozgur2113 @KayıpSehir @yakup09

En uygun isimler Beren ve Meryemdir 2 sinden biri olsu diğerleri cariye rolünde olabilir:D

Beren olmalı bence :D
Ama dizi KANAL D olmalı :D
Yoksa Naz Elmas gitsin Star Tv de olacaksa :A

Hazal Kaya'ma rol çok iyi yakışırdı, her sahnenin hakkını vererek oynuyor. İsmi geçenlerden Hazal haricinde favorilerim sırasıyla Beren Saat, Tuba Büyüküstün, Özgü Namal. :)

Diğer isimler olurlarsa eğer dizinin tutması sürpriz olur bence. Yine aralarında Bergüzar Korel, Aslı Tandoğan, Aslı Enver ve Yasemin Allen'ı severim. Fahriye'de öyle ama yani bu isimlerin ben bu diziye başrol olarak yakışacağını düşünmüyorum. Oyunculukları gayet iyi fakat kaldıramazlar bence o rolü...

Ama daha önce de dediğim gibi Kösem Sultan Meryem Uzerli olacak. Kesin ve net bir şekilde söyleyebilirim. :)

Hazal Kaya'ma rol çok iyi yakışırdı, her sahnenin hakkını vererek oynuyor. İsmi geçenlerden Hazal haricinde favorilerim sırasıyla Beren Saat, Tuba Büyüküstün, Özgü Namal. :)

Diğer isimler olurlarsa eğer dizinin tutması sürpriz olur bence. Yine aralarında Bergüzar Korel, Aslı Tandoğan, Aslı Enver ve Yasemin Allen'ı severim. Fahriye'de öyle ama yani bu isimlerin ben bu diziye başrol olarak yakışacağını düşünmüyorum. Oyunculukları gayet iyi fakat kaldıramazlar bence o rolü...

Ama daha önce de dediğim gibi Kösem Sultan Meryem Uzerli olacak. Kesin ve net bir şekilde söyleyebilirim. :)

Kösem Meryem olmamalı o konaklı monaklı Avşarın entrikalı dizilerine yakışır Ya Ay yapım yada Avşar alsın Meryemimi kanal Star olsun ve carsamba yayınlansın :)