sevdiğim bir isim zaten ama gereksiz yere övecek değilimCok sasirttin beni gerçekten.. Beren'i sevdigini düsünmüstüm halbuki..
3 ayrı dizide başarmak ayrı tek dizide hepsini yapmak ayrıHayır Star'ın ve Timur'un ne haddine Beren'i istememek.
Beren seçen taraftir. Seçilen değil.😎
Berguzar o dönük suratı ile bu rolü yapacağına inanıyorsunda Beren'in o kadar geniş rol yelpazezi olmasına rağmen Kösem olacağına inanmıyorsun. KomikSin cidden @xemrexxx .
Masum Madur demişsin Fatmagül
Fettan kötü demişsin Bihter
Soğuk hırslı olanda Yağmur
Bu 3 rolün birleşimi Kösem oluyor ise 3'ünüde Beren başarmış ise Kösem'ide başarır..
3 ayrı dizide başarmak ayrı tek dizide hepsini yapmak ayrıbir bölümde saraydan sürülecek 3 bölüm sonra şehzade öldürecek beren bu ka hızlı moda giremez bence
ha beren verdiğ iarada kendini geliştirmişse bilemem misal kıvanç tatlıtuğ kuzey güney dizisinde kendini çok geliştirmişti
Daha fazla Meryem - Beren kıyaslaması görmek istemiyor
ayrıca bu iş karizma meselesi birçok kişi konuştu nebahat çehre-meryem uzerli ve vahide perçinden sonra valide sultan odası merve boluğura mı kaldı diye merve boluğurla beren benziyor birçok yönden benceo yüzden bergüzar diyorum bergüzarda bence sultan havası var
Takma panpacım bırak ya.3 ayrı dizide başarmış ise tek dizide başarmasıda çok ütopik bir olay olmamalı. Sadece tek bir dizide başarılı olan bir isim olan Meryem'i devirecek olması senin biraz eteklerini tutuşturdu olay bu.
Bergüzar hep aynı tiplemeyi oynadı bugüne kadar. Feridede Şehrazat'ta aynı. Zaten ATV'de ki şu pavyon dizisinde döküldü kadın tutmadı. Yani beceremedi. Bergüzar iyidir ama Beren ile kıyaslanamaz. 3 rolden 2'si başarılı ve o ikiside aynı tip.
Merve'yi konuşmayacağım. Yeterli ortam hazırlanmadığı için çok ön planda olan bir isim değil.
Takma panpacım bırak ya.![]()
herkes o geçişleri yapamaz birkaç bölümde berende de o ka ustalık yok daha3 ayrı dizide başarmış ise tek dizide başarmasıda çok ütopik bir olay olmamalı. Sadece tek bir dizide başarılı olan bir isim olan Meryem'i devirecek olması senin biraz eteklerini tutuşturdu olay bu.
Bergüzar hep aynı tiplemeyi oynadı bugüne kadar. Feridede Şehrazat'ta aynı. Zaten ATV'de ki şu pavyon dizisinde döküldü kadın tutmadı. Yani beceremedi. Bergüzar iyidir ama Beren ile kıyaslanamaz. 3 rolden 2'si başarılı ve o ikiside aynı tip.
Merve'yi konuşmayacağım. Yeterli ortam hazırlanmadığı için çok ön planda olan bir isim değil.
herkes o geçişleri yapamaz birkaç bölümde berende de o ka ustalık yok dahabnm eteklerimin tutuşması gibi bir durum söz konusu değil zati dünyada 350 milyon izleyiciye ulaşmış bir dizilye daha başrolü belli olmayan bir diziyi mukayese edecek ka saftirik değilim
))
bergüzar aynı rolleri oynayabilir önemli olan sultan rolüne yakışmasınebahat çehrenin 3 başarılı dizisi var haziran gecesi-aşkı memnu-my üçünde de enrtikacı anne rolünde bu neboışun değerini eksiltmiyor ama
![]()
geçişler lo my izlemedin mi hiçO geçişler derken. Ne geçisi. Senaryoyu sen mi yazıyorsun.
Bu boş muhabbet dediğim sebebi dahada kuvvetlendiriyor. Ap açık eteklerin tutuşmuş..
timurcuğum ister mi ki bereni önce onu düşünSiz hala Beren'in Tims ile iş yapacağını mı düşünüyorsunuzHiç güleceğim yoktu hahahahaha
Beren yeni sezonda Ay Yapım ile dizi yapacak kaldı ki böyle büyük bir transfer yapsalar Hülya Avşar'dan önce açıklarlardı![]()
setteki dıdısının dıdıdsı buldu meryemi belki yine aynısı olurOynama kız şu Timur'un dizinde[emoji35] [emoji35] [emoji35] yedekte bekletiyormuş muş muş...Sanki daha iyisini bulacan..Meryem'i sanki kendi bulmuş gibi[emoji19]
meryemin 32.sezonunu anlattık işteBeren rolün altından kalkar ama @xemrexxx gereksiz yüklenilmiş onun demek istediğini anladım 49 yıllık bir hayatı oynayacak yani kimi zaman iyi kimi zaman kötü kimi zaman bıkmış kimi zaman hırslı birisini bu dizide göstermek zorunda. Meryem de 3.sezonda zorlanmıştı işte.
klasik beren-tuba-hazal karşılaştırması gibi konularda hala beren derim zaten artık öyle bir karşılaştırma da kalmadı gibiBen Beren Saat'e ihtiraslı rolleri yakıştıramıyorum. Bir kere fiziksel olarak yatkın değil çünkü çocuksu bir yüzü ve masum bir ifadesi var. İntikam'da o intikam aşkıyla yanıp tutuşan kadın rolu eğreti durmuştu üstünde. Bihter'in de bağırıp çağırdığı sahnelerde çok yapmacık ve itici olurdu. Sadece Behlül'ü özlediği ve acı çektiği sahnelerde iyiydi. En çok Fatmagül iken beğenmiş ve sevmiştim Beren'i. Özellikle ilk sezonda Fatmagül'ün acılarını, Kerim'e karşı değişen duygularını çok güzel yansıttı. Kösem'in altında kalkamayacagını düşünüyorum ben de @xemrexxx gibi. O ağırlık yok Beren'de; 30'larında olmasına rağmen 20'li yaşlarda gösteriyor ve çok çocuksu.
Her şey bir yana, foruma girmeyeli neler değişmiş öyle @xemrexxx objektifleşmiş ve Beren'e neler diyor 😵 Rüyamda görsem inanmazdım eskiden olsa 😀