Kösem Sultan Belli Oldu!

oğlum bak git .ss

en iyisi olmuş bence çok tanınmayan bir yüz seçmeleri
45 yaşında gözüken meryem tuba isimleri bile yakışmıyordu zaten bu diziye ben yeni bir yüz seçilmesinin daha doğru olduğunu düşünüyordum
daha iyi olmuş bence 🙂🙂🙂
kız @Çiğdem- bence sen safiye sultan olursun kösemin kaynanasının kaynanası oluyor kendisi @MelankoliK yanlış yazmış konuda:) yani şöyle bir 55-60 yaşında olucan zaten kösem seni 2 yılda ortadan kaldıracak :A

Son düzenleme:
Boynu Bükükler'de izlemiştim oyunculuğu eh iştelik bence, daha iyi bir seçim yapılabilirdi. Tabii haber doğru mu muamma, yeni Kösem'ler çıkar belki. :))))))

Boynu Bükükler'de izlemiştim oyunculuğu eh iştelik bence, daha iyi bir seçim yapılabilirdi. Tabii haber doğru mu muamma, yeni Kösem'ler çıkar belki. :))))))
Boynu Bükükler iyiydi biraz bakmıştım ama Tabii Kanal D dayanamadı onu da kaldırdı :)

Bence iyi değildi çok iyiydi. Çok başarılı espriler vardı. Kalkınca çok üzülmüştüm hala da üzülürüm. Kanal D çok yazık etti diziye. :(
Bir ara otobüste denk gelmiştim,izlemiştim ve güzeldi.Kanal D ye güvenip dizilerini izlemem ama yinede bakıyordum.
Ardından Hicran'a bakayım dedim onu da kaldırdı :kizgin: :D

Bir ara otobüste denk gelmiştim,izlemiştim ve güzeldi.Kanal D ye güvenip dizilerini izlemem ama yinede bakıyordum.
Ardından Hicran'a bakayım dedim onu da kaldırdı :kizgin: :D
Hicran'a da çok yazık oldu ilk bölümden sonra fişi direkt çekildi diğer diziler yer açma adına.

Ben iyi bir Kanal D izleyicisi olduğum için en çok ben çekmişimdir herhalde. :D

A.Ş.K. , Boynu Bükükler, Gültepe, Hicran, Hayat Yolunda.. Hepsine ayrı ayrı çok üzüldüydüm. :(

Hicran'a da çok yazık oldu ilk bölümden sonra fişi direkt çekildi diğer diziler yer açma adına.

Ben iyi bir Kanal D izleyicisi olduğum için en çok ben çekmişimdir herhalde. :D

A.Ş.K. , Boynu Bükükler, Gültepe, Hicran, Hayat Yolunda.. Hepsine ayrı ayrı çok üzüldüydüm. :(
Kanal D Senenin başında, değirmen motoru gibi dizi öğütüyordu,
olan senin gibi sadık izleyicilerine oluyor :(

Boynu Bükükler ve Hicran dan sonra bir daha Kanal D den dizi izlememe kararı aldım :) bakalım dikkatimi çekecek dizisine denk gelecek miyim? :D