Kösem Sultan Belli Oldu!

MelankoliK

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,204
Puanı
411
tI7I_ujH.jpeg

Dizinin aylardır Türkiye ve yurtdışını kapsayan cast çalışması sona erdi.
Daha önce Beren Saat, Tuba Büyüküstün gibi isimlerin konuşulduğu
Kösem Sultan rolü için,Tim's Production'ın son seçimi Bensu Soral oldu.

İlk sezonda Kösem Sultan'ın 16 - 20 yaş halinin anlatılacağı dizide Bensu Soral başrolde oynayacak. Soral ; Yol Ayrımı, Vicdan ve Boynu Bükükler dizisinde de oynamıştı.

Sibel Kekili'yle de görüşen yapım şirketi Tim's Production ilk sezonun önemli karakteri Kösem Sultan'ın annesi Safiye Sultan için de çalışmalarına devam ediyor.

Son düzenleme:
en iyisi olmuş bence çok tanınmayan bir yüz seçmeleri
45 yaşında gözüken meryem tuba isimleri bile yakışmıyordu zaten bu diziye ben yeni bir yüz seçilmesinin daha doğru olduğunu düşünüyordum
daha iyi olmuş bence 🙂🙂🙂

en iyisi olmuş bence çok tanınmayan bir yüz seçmeleri
45 yaşında gözüken meryem tuba isimleri bile yakışmıyordu zaten bu diziye ben yeni bir yüz seçilmesinin daha doğru olduğunu düşünüyordum
daha iyi olmuş bence 🙂🙂🙂
Meryem de oynuyordu bildiğim kadarıyla, o da belki annesi rolünü oynar :)

yine belli oldu))) diş tellerini çıkarması lazım kosem sultan için ama))) malum o zamanlarda dış teli yoktu))
umarım bir dizisi tutar bu kızın diyeceğim ama bakalım))

Bilemedim ki. Çok severim bu kızı ama oyunculuğunu pek sevmemiştim Vicdan'da. Güzel kız hayırlısı olsun.

Ne yani şimdi o zaman Kösem rolünde Hürrem oynamıyor mu? :A @Çiğdem-
kösem olucak kadın ilk sezon 16 17 yas civarındıa oynayacak yanı genc görünen bir kişi gerekiyordu diziye bu kız tam uyumlu
ama meryem tuba çok rahat 45 görünüyorlar çok yşlı görüntüleri var
onlar annane rolunu 2 yıl sonra rahat oynarlar genc kız rolleri geçti artık
:A:A:A

Hariimm den iyi anneanne olur :A

İlk defa kadın oyuncuyu beğenmen, Harimm bu rolde oynamadığı için olabilir mi? :A
hahah yok bu kızıda fazla sevmiyorum ama kösem sultan için yani yaş aralığına uyma bakımından önceki adı geçen oyunculardan daha uyumlu olmuş 🙂🙂🙂

hahah yok bu kızıda fazla sevmiyorum ama kösem sultan için yani yaş aralığına uyma bakımından önceki adı geçen oyunculardan daha uyumlu olmuş 🙂🙂🙂
Bu başrol ile dizi gitmez ama, mutlaka Meryem de bir türlü bu dizinin içinde olacaktır :)

Haber kesinse Küçük Tatlı Yalancılar'da oynamayacak o zaman.

Bence iyi bir seçim olmuş. Vicdan ve Boynu Bükükler'de umut vaat ettiğini göstermişti, bu dizi ile daha da ünlenecektir. Bakalım zamanı geldiğinde Kösem'in yetişkinliğini kim oynayacak? :)

Ne yani şimdi o zaman Kösem rolünde Harimmm Sultaan oynamıyor mu? :A @Çiğdem-

kösem olucak kadın ilk sezon 16 17 yas civarındıa oynayacak yanı genc görünen bir kişi gerekiyordu diziye bu kız tam uyumlu
ama meryem tuba çok rahat 45 görünüyorlar çok yşlı görüntüleri var
onlar annane rolunu 2 yıl sonra rahat oynarlar genc kız rolleri geçti artık
:A:A:A

Hariimm den iyi anneanne olur :A

İlk defa kadın oyuncuyu beğenmen, Harimm bu rolde oynamadığı için olabilir mi? :A
Melankolikcigim haberin yokmu forumu takip et biraz meryem uzerli 03 ün dizisinde murat Yıldırımla oynayacak.
Çiğdem oklava geliyor sanada haa ortalığı boş bulup hemen meryeme yaşlı demissin sana 10000 basar :A