Bence sen hep fazla kibar davrandın, ondan olabilirKaba mıSen ne kadar narinmişin
Bence sen hep fazla kibar davrandın, ondan olabilirKaba mıSen ne kadar narinmişin
İyi yerden geldinBence sen hep fazla kibar davrandın, ondan olabilir
Bu çevir kazı yanmasın durumuna girmiyordur umarım çünkü gerçeği yazdımİyi yerden geldin
Herkes Hande Yener’den kopya çekmek için sırada bekliyor zaten, OKHande'm gençken de yapmişti. Resmen Hande'mi taklit ediyor
Hayır ben çüşşş diyişimi düzeltseydim öyle denirdiBu çevir kazı yanmasın durumuna girmiyordur umarım çünkü gerçeği yazdım
Fanmısın sen bakimHerkes Hande Yener’den kopya çekmek için sırada bekliyor zaten, OK@Dosi
Dedeme çekmişim sanırım.Fanmısın sen bakim
Albümü beklıyorum bu şarkısını sevmedimDedeme çekmişim sanırım.
Dur ben yanlış anlaşıldım şu an.Albümü beklıyorum bu şarkısını sevmedimYoksa cıkardiği son albumde kaç tane sevdiğim şarkısı var. En sevdiğim company
Ahahah @Dosi bana verdiği cevaptan sen de öyle anlamadın mıDur ben yanlış anlaşıldım şu an.Orada ironimsi bir şey yapmıştım ‘Justin Bieber fanı’ diye forumda adım çıkacak bir de tövbe.
Sevdiğim şarkıları var ama fanı falan değilim. Gizli yapacaksam o fanlığın ne önemi var ayrıca.
Öncekinden neyi sevdinSevdiğim şarkıları var ama fanı falan değilim. Gizli yapacaksam o fanlığın ne önemi var ayrıca.
Üzüldüm onun haline, gencecik çoçuğa kıymayalım
Hayır görmedimÜzüldüm onun haline, gencecik çoçuğa kıymayalım
Kutlama konumda Diss Savaşları ile ilgili bilgilendirme mesajım vardı, bakmışmıydın? Bildirimler gece havada uçuştu, gördünmü bilmiyorum
Bu ne çok kötüEkli dosyayı görüntüle 74647
Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, yeni çalışmasi olan 'Yummy' isimli şarkısına klip çekti.
Klip 3 günde 26 milyon izlemmeyi aştı.
İşte o klip:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?