Bence sen hep fazla kibar davrandın, ondan olabilirKaba mıSen ne kadar narinmişin
![]()
Bence sen hep fazla kibar davrandın, ondan olabilirKaba mıSen ne kadar narinmişin
![]()
İyi yerden geldinBence sen hep fazla kibar davrandın, ondan olabilir![]()
Bu çevir kazı yanmasın durumuna girmiyordur umarım çünkü gerçeği yazdımİyi yerden geldin![]()
Herkes Hande Yener’den kopya çekmek için sırada bekliyor zaten, OKHande'm gençken de yapmişti. Resmen Hande'mi taklit ediyor![]()
![]()
Hayır ben çüşşş diyişimi düzeltseydim öyle denirdiBu çevir kazı yanmasın durumuna girmiyordur umarım çünkü gerçeği yazdım![]()
Fanmısın sen bakimHerkes Hande Yener’den kopya çekmek için sırada bekliyor zaten, OK@Dosi
Dedeme çekmişim sanırım.Fanmısın sen bakim![]()
Albümü beklıyorum bu şarkısını sevmedimDedeme çekmişim sanırım.![]()
Dur ben yanlış anlaşıldım şu an.Albümü beklıyorum bu şarkısını sevmedimYoksa cıkardiği son albumde kaç tane sevdiğim şarkısı var. En sevdiğim company
![]()
Ahahah @Dosi bana verdiği cevaptan sen de öyle anlamadın mıDur ben yanlış anlaşıldım şu an.Orada ironimsi bir şey yapmıştım ‘Justin Bieber fanı’ diye forumda adım çıkacak bir de tövbe.
![]()
Sevdiğim şarkıları var ama fanı falan değilim. Gizli yapacaksam o fanlığın ne önemi var ayrıca.
Öncekinden neyi sevdinSevdiğim şarkıları var ama fanı falan değilim. Gizli yapacaksam o fanlığın ne önemi var ayrıca.![]()
Üzüldüm onun haline, gencecik çoçuğa kıymayalım
Hayır görmedimÜzüldüm onun haline, gencecik çoçuğa kıymayalım![]()
Kutlama konumda Diss Savaşları ile ilgili bilgilendirme mesajım vardı, bakmışmıydın? Bildirimler gece havada uçuştu, gördünmü bilmiyorum![]()
Bu ne çok kötüEkli dosyayı görüntüle 74647
Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, yeni çalışmasi olan 'Yummy' isimli şarkısına klip çekti.
Klip 3 günde 26 milyon izlemmeyi aştı.
İşte o klip: