Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, yeni çalışmasi olan 'Yummy' isimli şarkısına klip çekti.
Klip 3 günde 26 milyon izlemmeyi aştı.
İşte o klip:
Kız İsveç te ne virüsü var kafayı yedin iyice 😱
Ne oldu? Hangi hareketimden anladın?Kız İsveç te ne virüsü var kafayı yedin iyice 😱
İnanır mısın klip çıktığından beri konu hazır ama paylaşmayı ya unutuyorum ya da o butona basmaya üşeniyorum
3 gün olmuş açsaydın keşkeİnanır mısın klip çıktığından beri konu hazır ama paylaşmayı ya unutuyorum ya da o butona basmaya üşeniyorum
Pembe saç mevzusuna gelirsek: ?
yabancı mıydı.3 gün olmuş açsaydın keşke
Bu aralar çok kaptırmişım kendimi ama duruldum sayılır biraz aa bir klip daha vardı. belki açarım gece?
yok türk. Sizin açmayı düşünmeyeceğiniz bir klip konusuyabancı mıydı.
Justin yapınca WOWWW
Haha ben woww demedimJustin yapınca WOWWW
Hande'm yapınca tü kaka
Hande Yener - Krema | Yeni Klip
Hande Yener'in yeni çalışması Krema'nın klibi yayınlandı. Sözlerini Mete Özgencil'in yazdiği müziğini Misha'ya ait olan şarkının düzenlemesi ise Ümit Kuzer'e ait. İşte o klip:fav10.net
Fark yok... Yummy Yummy Krema Krema Yummy mmmmm Klibin tonlarını söylemiyorum bile
Müziğin genci yaşlısı mı olur Yaşla oluyorsa eğer müzik tarzını değiş bi zahmetHaha ben woww demedim
Çocuk genç, ona daha yakışır Hande'ye oranla
Ben Saçı pembe yapmaya dedim beMüziğin genci yaşlısı mı olur Yaşla oluyorsa eğer müzik tarzını değiş bi zahmet
Ben çok beğendim yeni tarzını.
Hande'm gençken de yapmişti. Resmen Hande'mi taklit ediyorBen Saçı pembe yapmaya dedim be
Etiketlediklerimden bir tek senin cevabın önemliydi çünkü diğerleri başka gözle değerlendirmeyi bilmiyorlar. Genç çitır çocuk, sırıtmamışBen çok beğendim yeni tarzını.
Ama şarkı çok kötü.
Hande zaten 30lu yaşları geçmemişmiydi ünlü olurken? Hatta 40'a mervdiven dayamıştı sanki?Hande'm gençken de yapmişti. Resmen Hande'mi taklit ediyor
ÇüşşşşHande zaten 30lu yaşları geçmemişmiydi ünlü olurken? Hatta 40'a mervdiven dayamıştı sanki?
İlkkez bana kaba davrandınÇüşşşş
25mıydı neydi unlü olurken
Kaba mı Sen ne kadar narinmişinİlkkez bana kaba davrandın
aklımda öyle kalmış
araştırırım gece