Kısa zamanda 2 klip gelmiş. Sen geçen bana bundan bahsettin galiba. Ben yeni olanı görünce bunu farkettimVasat birkaç şarkıdan sonra iyi sayılabilir.
Evet bundan bahsetmiştim. Diğerinin izlenmesi daha hızlı artıyor sanırım.Kısa zamanda 2 klip gelmiş. Sen geçen bana bundan bahsettin galiba. Ben yeni olanı görünce bunu farkettim
Aynen 3 günde bunun izlenmesine ulaşır ama galiba 3 kişi oldukları için daha fazla hayran oluyor haliyleEvet bundan bahsetmiştim. Diğerinin izlenmesi daha hızlı artıyor sanırım.
Son albümü üzerinden de henüz bir yıl geçmiş, kendisini çalışmaya vermiş.
Diğer ikisinin çok fanı olduğunu sanmıyorum ilk kez duydum adlarını. Tuğkan'ınkini ilk çıktığında dinlemiştim ama beğenmedim maalesef.Aynen 3 günde bunun izlenmesine ulaşır ama galiba 3 kişi oldukları için daha fazla hayran oluyor haliyle
Tuğkan yeni şarkı çıkarmıi. Bakarsın
Ben henüz dinlemedim yarın toplu bakarım zaten açtığım kliplerin %90'nı ilk 10 saniyeden fazla dinlemeden açıyorumDiğer ikisinin çok fanı olduğunu sanmıyorum ilk kez duydum adlarını. Tuğkan'ınkini ilk çıktığında dinlemiştim ama beğenmedim maalesef.
İlk 10 saniyeyi niye dinliyorsun ki? Misal bu klibin ilk 10 saniyesinde şarkı daha başlamıyor.Ben henüz dinlemedim yarın toplu bakarım zaten açtığım kliplerin %90'nı ilk 10 saniyeden fazla dinlemeden açıyorum
Videoyu açıp detaylara baktığım için otomatikmen oynuyorİlk 10 saniyeyi niye dinliyorsun ki? Misal bu klibin ilk 10 saniyesinde şarkı daha başlamıyor.
Mantıklı, bu açıdan düşünmemiştim. Ben de aynı şeyi yaşadığımı fark ettim şu andaVideoyu açıp detaylara baktığım için otomatikmen oynuyor