Kısa zamanda 2 klip gelmiş. Sen geçen bana bundan bahsettin galiba. Ben yeni olanı görünce bunu farkettimVasat birkaç şarkıdan sonra iyi sayılabilir.![]()
Evet bundan bahsetmiştim.Kısa zamanda 2 klip gelmiş. Sen geçen bana bundan bahsettin galiba. Ben yeni olanı görünce bunu farkettim![]()
Aynen 3 günde bunun izlenmesine ulaşır ama galiba 3 kişi oldukları içinEvet bundan bahsetmiştim.Diğerinin izlenmesi daha hızlı artıyor sanırım.
Son albümü üzerinden de henüz bir yıl geçmiş, kendisini çalışmaya vermiş.![]()
Diğer ikisinin çok fanı olduğunu sanmıyorum ilk kez duydum adlarını.Aynen 3 günde bunun izlenmesine ulaşır ama galiba 3 kişi oldukları içindaha fazla hayran oluyor haliyle
Tuğkan yeni şarkı çıkarmıi. Bakarsın![]()
Ben henüz dinlemedimDiğer ikisinin çok fanı olduğunu sanmıyorum ilk kez duydum adlarını.Tuğkan'ınkini ilk çıktığında dinlemiştim ama beğenmedim maalesef.
![]()
İlk 10 saniyeyi niye dinliyorsun ki?Ben henüz dinlemedimyarın toplu bakarım
zaten açtığım kliplerin %90'nı ilk 10 saniyeden fazla dinlemeden açıyorum
![]()
Videoyu açıp detaylara baktığım için otomatikmen oynuyorİlk 10 saniyeyi niye dinliyorsun ki?Misal bu klibin ilk 10 saniyesinde şarkı daha başlamıyor.
![]()
Mantıklı, bu açıdan düşünmemiştim. Ben de aynı şeyi yaşadığımı fark ettim şu andaVideoyu açıp detaylara baktığım için otomatikmen oynuyor![]()