- Reaksiyon puanı
- 6,417
- Puanı
- 1,060
Yapımcılığını Endemol Türkiye'nin yaptığı "Bir Milyon Kimin?" yarışmasının juri üyesi kendi programını ağır bir dille eleştirip yerden yere vurdu!
TV8'de yayınlanan Erken Baskı programına katılan "Bir Milyon Kimin?" yarışmasının juri üyesi Bülend Özveren, yarışma hakkındaki yorumlarında programın bir bilgi yarışmasından çıkarak şov programına doğru gittiğini dile getirdi ve olay yarattı!
Geçtiğimiz cuma günü ilk bölümüyle Show TV'de ekrana gelen ve Okan Bayülgen, Gülben Ergen ve Bülend Özveren'in juri koltuğunda oturduğu bilgi yarışması Bir Milyon Kimin?'in değerli juri üyelerinden Bülend Özveren'in juri üyeliğini üstlendiği program hakkındaki çarpıcı sözleri;
TV8'de yayınlanan Erken Baskı programına katılan "Bir Milyon Kimin?" yarışmasının juri üyesi Bülend Özveren, yarışma hakkındaki yorumlarında programın bir bilgi yarışmasından çıkarak şov programına doğru gittiğini dile getirdi ve olay yarattı!
Geçtiğimiz cuma günü ilk bölümüyle Show TV'de ekrana gelen ve Okan Bayülgen, Gülben Ergen ve Bülend Özveren'in juri koltuğunda oturduğu bilgi yarışması Bir Milyon Kimin?'in değerli juri üyelerinden Bülend Özveren'in juri üyeliğini üstlendiği program hakkındaki çarpıcı sözleri;
Bir Milyon Kimin yarışması giderek şova dönüşüyor. Okan Bayülgen zır deli. Mesleğinde en üst seviyede, kendi mesleğinde en üst düzeye varmış bir tip Okan ama yarışmada bana fazla gelmeye başladı. Program bitiminden sonra herkese söyledim. Program nereye gidecek bilmiyorum. Dengeyi tutturmak gerek. Yarışma 3 saat sürer mi ama burası Türkiye. Bazı tuhaflıklar var. Yarışmada Barbaros’u bilmeyen o arkadaş, oraya nasıl geldi bilmiyorum.