Jurisi Olduğu Programını Yerden Yere Vurdu!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
Yapımcılığını Endemol Türkiye'nin yaptığı "Bir Milyon Kimin?" yarışmasının juri üyesi kendi programını ağır bir dille eleştirip yerden yere vurdu!

TV8'de yayınlanan Erken Baskı programına katılan "Bir Milyon Kimin?" yarışmasının juri üyesi Bülend Özveren, yarışma hakkındaki yorumlarında programın bir bilgi yarışmasından çıkarak şov programına doğru gittiğini dile getirdi ve olay yarattı!

Geçtiğimiz cuma günü ilk bölümüyle Show TV'de ekrana gelen ve Okan Bayülgen, Gülben Ergen ve Bülend Özveren'in juri koltuğunda oturduğu bilgi yarışması Bir Milyon Kimin?'in değerli juri üyelerinden Bülend Özveren'in juri üyeliğini üstlendiği program hakkındaki çarpıcı sözleri;

Bence bu yaptığı davranış çok yanlış Okan'ın.

Okan çok konusuyor programı cok sevdim benim icin 1 Kenan Işık 2 Bir Milyon Kimin.

Elemeleri bir kere izlemiştim. Elemeleri gayet iyiydi. Programı hakkında bir fikrim yok ama sadece soru cevap şeklinde gitse hem reytinglerde başarılı olmaz hemde renkli bir program olmaz. Bülend Özveren sevdiğim bir isim ama Okan'ın ince esprilerini kaldıramaması onun problemi...

Çok haklı.Şov programımı yapıcaksınız bilgi yarışmasımı bunun kararını versinler.

O zaman jüride yer almasın?!

Çok haklı.Şov programımı yapıcaksınız bilgi yarışmasımı bunun kararını versinler.
Soru-cevap şeklinde gitse sence ne derece de izlenecek? Jurili programlar zaten genelde böyle olur. Biraz şov, biraz yarışma şeklinde olur ki akıcı bir halde ilerlesin program.

bu yarışmayla ilgili tek kelime bi fikrim yok hangi gün hangi kanalda oynuyo nasıl bişey hiç görmedim

Sadece varolmak için olmuş bi yarışma, bencede hiçbir amacı ve çekiciliği yok.

beğenmiyorsa yer almasın

bende bu pazar seyrettim tekrarıydı zannedersem okan çok gereksiz konuşmalar yapıyor gülbene sataşmakla kalmayıp peline de gerekli gereksiz müdahaleler de bulunuyor