Jose Sosa, Fenerbahçe'de!

Trabzonspor dün tertemiz teşekkürünü edip kendini Sosa işinden ayıkladı. Sosa'da şimdi Başakşehir kozunu kullanarak Feneri ayıklıyor. 3.5 milyondan aşağı o masadan kalkmaz Sosa abim.
3.5 iyimser 5 alır :A
Sıkıntı yok transferde relaks :D

2 yıl için 1.5 ödeyecez net.
1. 5 da imza parası diye biliyorum yani 2 yıllık maliyeti 4.5 milyon euro
Kanka DiMarzio direkt menajerinden alıyor bilgileri. Hiç kendinizi kandırmayın. 1.5 için size değil bize imza atardı zaten.

Aha bak şimdi fotosunu sızdırmış. Adamda ne menajer var be son ana kadar 3-5 bir şeyler daha koparma peşinde. Bu hamleden sonra Ali Koç istediği rakamları hepten vermek zorunda.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Kanka DiMarzio direkt menajerinden alıyor bilgileri. Hiç kendinizi kandırmayın. 1.5 için size değil bize imza atardı zaten.

Aha bak şimdi fotosunu sızdırmış. Adamda ne menajer var be son ana kadar 3-5 bir şeyler daha koparma peşinde. Bu hamleden sonra Ali Koç istediği rakamları hepten vermek zorunda.
Di Marzio da insan o 1.5 milyon euro imza parasıyla beraber 3 alacak. Yıllığı imza parasıyla 2.25'e geliyor zaten iyi para bu maç başı primlerle falan 2.6-2.7'yi bulur yıllığı maçların çoğuna çıkarsa :D

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and mesmeso
Sanırım imza parası uzun vadeli taksitlere bölünmüş...Sözleşme süresi olarakda 2 yıl istediği için maaş düşmüş...

Sanırım İstanbulda kariyer noktalama istediğide etkili oldu..

Eğer Gustova satmaz ise Fenerbahçe..
Sanırım şuan en İYİ ORTA SAHA sına sahip oldu. (gustova-mert hakan ve sosa üçlüsü olarak)
Resmî olarak açıklandı mı?

Kaç gündür bu şekil bekletiyon Arjantinli zalimin oğlu resmi olarak da gel artık. Transfer videosu istiyorumsssssssssssss
Hahahah komedi vallahi. Madem transfer yapabiliyorsunuz, o zaman ne diye "ligden çekiliriz, ortada kalırsınız ehehehe" diye kafa şisirdiniz? :A :F
Lisansı çıkarmıcak
Ben de anlamıyorum bizim başkan 100 binin hesabını yapıyor. Bunlar sıkıntılıyız diyip habire oyuncu alıyor :A
İyi transfer ancak yaşı çok. Yine de alternatifi olacak takımda. Eğer 10 numara alırsak Mert Hakan ve Ozan Tufan, Sosa'nın alternatifi olurlar. :)
Fenerbahçe istediği kadar transfer yapsın ilk 10 hafta gaza gelip 10. hafta havlu atacak. Büyük kaos görüyorum. 35 yaşında ki papazların hepsini topladı. 40 maçı çıkartamaz bunlar ki uzun sürede ödeme alamayacak oyuncular.
İyi transfer. Fenerbahçe bu sene gümbür gümbür geliyor. 😉

Transfer resmi olarak açıklandı.

Ciddi ciddi soruyorum, Fenerbahçe ligden ne zaman çekilecek? :A

AliKoc.jpg