Jon Snow Karmaşası Devam Ediyor!

Bana sempatik gelmiyor. Kızıl kadının desteklediği adamın adı neydi Brationların varisi onu yendiginde iyiydi orada etkilendim birde dava sahnesi güzeldi ama nedense az geliyor bana onun zekası.:F Birde kedi gibi çok ballı.ss

Unuttuğun galiba birde Lennisterlar var. Birazdan seni bir konuya etiketlicem. Khaleesi'nin yaverı en seksi çıkış yakalayan isim seçilmiş.:F
khaleesi nin yaveri dediğin hadımoğlan değil sanırım şu birlikte yatakta saklambaç oynadıkları parlaktan bahsediyorsun sanırım :) lannisterlardan bir cüceyi seviyorum birde cücenin sarışın yeğeni katılmıştı bu sezon süper bişeydi :)

khaleesi nin yaveri dediğin hadımoğlan değil sanırım şu birlikte yatakta saklambaç oynadıkları parlaktan bahsediyorsun sanırım :) lannisterlardan bir cüceyi seviyorum birde cücenin sarışın yeğeni katılmıştı bu sezon süper bişeydi :)

Konuya bak konuyA. :F Viola'da seksi seçildi.:F

Rachel'da iyidir.:bhr: Rihanna var Queen.:Z
khaleesinin yardımcısından bahsediyormuşsun hanı şu esmer güzel kız :) hanı şu hadımın kesilen yerlerinin bile uzamasına neden olan esmer şeyden bahsediyorsun :) sonuna kadar haketmiş kadın zaten bu sezon khaleesi nin içe kapanıklığında yaşadığımız hayal kırıklığını esmerle telafi etmeye çalışıyoruz :)

khaleesinin yardımcısından bahsediyormuşsun hanı şu esmer güzel kız :) hanı şu hadımın kesilen yerlerinin bile uzamasına neden olan esmer şeyden bahsediyorsun :) sonuna kadar haketmiş kadın zaten bu sezon khaleesi nin içe kapanıklığında yaşadığımız hayal kırıklığını esmerle telafi etmeye çalışıyoruz :)

Aynen o.:F
En iyi çıkış yakalayan seksi seçilmiş. Konuyu açarken sen aklıma geldin.:F

Aynen o.:F
En iyi çıkış yakalayan seksi seçilmiş. Konuyu açarken sen aklıma geldin.:F
adamlar hakedeni buluyor helal olsun cidden hadımı bile harekete geçirdi orda şok olmuştuk zaten :) ama kadının bir duruşu bir süzülüşü bir giyim tarzı var yani taş olsan bir tarafın uzar o cins bişey esmer kız:))