Joao Pedro Fenerbahçe'de!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,529
Puanı
1,060
Fenerbahçe, İtalya'nın Cagliari takımında forma giyen 30 yaşındaki oyuncu Joao Pedro ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Pedro için Fenerbahçe, Cagliari'ye 4.680 milyon avro bonservis bedeli ödeyecek.

Pedro, 2014 yılından beri Cagliari forması giyiyor.

İnşallah ülkeye ve takıma kısa sürede alışır. Vurduğunu gol yapan golcüleri özledik. Yanına bir de Plea gelse tadından yenmeyecek. En azından kağıt üzerinde. Samatta, Slimani gibi hayal kırıklıkları sonrası heyecanlanmakta zorlanıyoruz herhangi biri için.

Reactions: 12.Adam
Plea = Niang

Bu transferle birlikte o mevkide de çok isim arttı. Lincoln Henrique, Joshua King ve Joao Pedro. Ayrıca Pelkas da var o mevkide oynayabilen. Hatta İrfan Can ve Mert Hakan'ı sayabiliriz.

Bu durumda ben Pelkas ile de yolların ayrılacağını düşünüyorum. İyi bir bonservis teklifi gelirse Pelkas gönderilir.

Joao Pedro'ya gelirsek umarım yanıltmaz bizi olumsuz anlamda. 15-20 gole katkısı olması yeterli bizim için.

Üzümlü kekim gönderilmesin.
Tanzanyalı yallah kapı dışarı

Üzümlü kekim gönderilmesin.
Tanzanyalı yallah kapı dışarı
Samatta, Max Meyer, Lemos, Caulker zaten gitmesi kesin isimler. En kötü kiralık gönderilir bu isimler.

Pelkas'ın gitmesini ben de istemem ama iyi bir bonservis kazandıracaksa gitmesi daha hayırlı olur.

Neredeyse bütün Fb kadrosunu saymışsın ama bir tek Arda'yı saymamışsın. Arda da o mevkinin oyuncusu değil mi?

Bu arada seni transferler haberlerinden sorumlu yönetici olarak gördüm ama bir tek bizim Oliveira ile Dubois transferlerinin konusunu açmamışsın. Onların konusunu da isteriz

Ben nedense bu sezon hiçbir transfere ısınamadım. Net santrafor alınmadan da kimse gözüme iyi transfer görünmeyecek gibi.

Bu durumda ben Pelkas ile de yolların ayrılacağını düşünüyorum. İyi bir bonservis teklifi gelirse Pelkas gönderilir.
Pelkas değil de gidişi Kim Min Jae etkisi yapacak biri yolcu

Arda nedense o an aklıma gelmemiş.

Onlar biraz zaman aşımına uğradığı için kaldı. Ama istersen açarız tabii.

------

Ben nedense bu sezon hiçbir transfere ısınamadım. Net santrafor alınmadan da kimse gözüme iyi transfer görünmeyecek gibi.

Pelkas değil de gidişi Kim Min Jae etkisi yapacak biri yolcu
Ferdi mi yoksa?

Reactions: 12.Adam and MasacRE
Arda nedense o an aklıma gelmemiş.

Onlar biraz zaman aşımına uğradığı için kaldı. Ama istersen açarız tabii.

------

Ferdi mi yoksa?
O bölgeye o kadar çok adam aldınız ki Arda bile arada kaynadı artık

Sıkıntı yok bütün transferler tamamlanınca Gs sohbet konusundan genel bir değerlendirme yaparız

Sıkıntı yok bütün transferler tamamlanınca Gs sohbet konusundan genel bir değerlendirme yaparız
Sizin genel konunuzda bizim işimiz ne ?
Onu süper lig genelinde konuş.

Reactions: MasacRE

Forumda kaç tane Galatasaraylı kaldınız acaba?

Önceden ilk 11'i çıkartıp, bir de yedek kadro çıkartıyordunuz.

Reactions: MasacRE and 12.Adam
Forumda kaç tane Galatasaraylı kaldınız acaba?

Önceden ilk 11'i çıkartıp, bir de yedek kadro çıkartıyordunuz.
Tam yok olduk cidden ya. Benim foruma ilk geldiğim yıllarda Fenerbahçeli yoktu doğru düzgün. Forum tamamen Galatasaraylıların kontrolündeydi. Şimdi geldiğimiz hale bak