Jet Sosyete'yle İlgili Sürpriz Gelişmeler!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,621
Reaksiyon puanı
62,944
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
921034.jpg


PuhuTV'de ekranlara gelecek olan Jet Sosyete'yle ilgili sürpriz gelişmeler ortaya çıktı.

Başrollerini Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Tuğba Çom Makar, Deniz Cengiz, Ecem Uzun ve Emre Taştekin’in yer aldığı yapımın merakla beklenen 3. sezonunda Çağlar Çorumlu (Yaşar), Bartu Küçükçağlayan (Gündüz) ve Nursena Yılmaz (Nazlı) yer almayacak.

Öte yandan dizi tıpkı TV'de olduğu gibi her hafta 1 bölüm olarak ekranlara gelecek. Bilindiği gibi PuhuTV'nin önceki dizileri ayda 3 bölüm düzeninde yayınlanıyordu. Çekimleri pazar günü başlayacak olan dizinin daha önce yayınlanan 39 bölümü de yakında sitedeki yerini alacak.

Jet Sosyete, sürprizlerle dolu yeni bölümleriyle Ekim'de PuhuTV'de!
 
  • Harika
Reactions: batuhankaralar

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,621
Reaksiyon puanı
62,944
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Maalesef bu diziye yakıştıramadım böyle profesyonellik dışı hareketleri. Zaten Nazlı gereksiz bir karakterdi tamam. Hadi Çağlar Çorumlu'ya da okey ama Gündüz Alara'ya evlilik teklifi etmişken Bartu Küçükçağlayan (kaldı ki Gülse'yle de arkadaş ve ününün büyük kısmını da ona borçluyken ortada bırakması gerçekten korkunç) en sürprizi oldu. Derya-Sarp-Hasibe-Bartu dörtlüsü banko kalır dediklerimdendi üstelik. Bildiğim kadarıyla yakında evlenecek ama dizileri devam ederken evlenen çok oyuncu (UTC'nin çekimlerine devam ederken evlenen Mert Fırat gibi) var yani en azından o kalsaydı. AlGün çifti de böylece MerKer'den sonra çok fena harcanan 2. çift oldu benim için. :(

Gülse'nin nasıl toparlayacağını da çok merak ediyorum. Volkan ve İfo gibi ana karakterlerin gitmesine rağmen Avrupa Yakası'nı ayakta tutmayı başaran biri olduğu için endişem yok ama Safiye ve Yıldız İstanbul'dayken ve Yıldız evlenecekken babanın ve dayının ortadan kaybolacak olması devamlılık adına da çok kötü oldu. Bundan sonra dizinin amiral gemisi Özpamuk ailesi olacak anlaşılan. Neyse Gizem-İlayda-Şennur üçlüsü olduğu sürece sırtı yere gelmez diyor ve merakla bekliyorum yine de. :Z
 

offensive

Favori Üye
Katılım
19 Ağustos 2017
Mesajlar
3,845
Reaksiyon puanı
3,059
Puanı
410
Bartu çok kötü olmuş gerçekten.
Hem çok iyi bir oyuncu, hem dizinin önemli karakterlerinden birini canlandırıyordu.
 

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,621
Reaksiyon puanı
62,944
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Sırf evliliği bahane ettiyse büyük ayıp etmiş olur Gülse'ye.
Gülse ayrılıkları önceden bildiği için ona göre yazmıştır senaryoyu ama sezon finalinde olanlardan sonra kalmaması gerçekten tuhaf. Umarım mantıklı bir nedeni vardır.
 

Bully

Emekli
Katılım
10 Mart 2013
Mesajlar
75,836
Reaksiyon puanı
49,711
Puanı
1,060
Çağlar ve Bartu önemli kayıplar. Ama Gülse'nin kalemi iyidir, telafi eder herhalde.