Jet Sosyete'nin Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061

TV8'e transfer olan Jet Sosyete'nin yeni sezon tarihi belli oldu.

Başrollerini Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Ayşenil Şamlıoğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Aslı Bekiroğlu, Tuğba Çom Makar, Deniz Cengiz, Ecem Uzun, Emre Taştekin, Yasemin Sakallıoğlu ve Nursena Yılmaz'ın paylaştığı yapım, Ekim'in ilk haftası ekrana dönecek.

Jet Sosyete, yeni sezonuyla 4 Ekim Perşembe 20.00'de TV8'de!

27 Eylül olsaydı keşke ama daha fragman çıkmamış ve doğru düzgün duyurulmamışken olmazdı. Neyse çok özledim çabuk gelsinler.

Siz de Bizim Hikaye'ye netten devam artık.
@xBUGRAx @denizz19

Bir Zamanlar Çukurova o tarihe kadar 14-15 reytingi görür, ekstra Bizim Hikaye de +10 reytingi görür. Bunun Avlu'su, Mehmetçik'i, Bir Umut Yeter'i de var.

Sosyete çöküşe gidiyor sanırım.

Acunu tatmin edecek oranlar alır umarım.

Yoo çok iyi başladı BH sezona.
Allah, peygamber, Avrupa Yakası, Gülse Birsel, Burhan Altıntop, Şahika Koçarslanlı, Aslı Sütçüoğlu, Dilber Hala ve Gelinim Forumda'daki günlerimiz hatrına en azından ilk bölüme TV'den bakacaksın bitti.

Bir Zamanlar Çukurova o tarihe kadar 14-15 reytingi görür, ekstra Bizim Hikaye de +10 reytingi görür. Bunun Avlu'su, Mehmetçik'i, Bir Umut Yeter'i de var.

Sosyete çöküşe gidiyor sanırım.
Kim kaybetmiş ki 14-15'i bulsun. İkinci bir SAK olmaz o diziden. Mehmetçik'le kitleler aynı değil, Bir Umut Yeter de tutmaz dedim.

Acunn kafana taş düşsün emii beddua etmeyen şu ağzımı açtırdın benim Perşembe olurmu yaa

Cuma olabilirdi perşembe 4 üstü zor diyorum.