Parlak sevmeyenleri görünce ben
Parlak sevmeyenleri görünce ben
@Çiğdem- buna da kabarmisti ask i muhtesem dizimde BUnu rahmetli @Bully yapmıştım sonra öğrendim ki ayak üstü oğlana tecavüz etmiş hogatha , bully de ondan gitmis depresyona giripParlak sevmeyenleri görünce ben
Sampiyon bile oldum 😱Yıldızı @xemrexxx yarışıyordu çeyreği yok sanırım alabilirsin şuan forumda daha çok seviliyor , nedense Emre yarısıyorkan peks evilmiyordu
Ben niye hatırlamıyorum bunları bee@Çiğdem- buna da kabarmisti ask i muhtesem dizimde BUnu rahmetli @Bully yapmıştım sonra öğrendim ki ayak üstü oğlana tecavüz etmiş hogatha , bully de ondan gitmis depresyona girip@serhatt @destere @Dosi @Maskeli Fedai @Billy Kane @ozmoturk @vadikızı @turkuazz acikliga kavusturdum yine hep iyi niyetimden
MS devam ederiz sanırım @xemrexxx i 2 kere üst üste şampiyon ettim Barış Akarsu ve Sezen ile gerçi Sezenle bir @ozmoturk kaldı galiba şampiyon olamayanBenim Albümüm de olacak mı tekrar.
aynen hogathamın dediği gibi
daha önce dereceye girenlerin tekrar yarışmalarda kullanılmasını yasaklamalısın hogatha çeşitliliği öldürüyorsunYıldızı @xemrexxx yarışıyordu çeyreği yok sanırım alabilirsin şuan forumda daha çok seviliyor , nedense Emre yarısıyorkan peks evilmiyordu
aynen hogathamın dediği gibiseni başkanlıkta yarışmada ve forumda görmek istemiyoruz tosbağa
kız harikaymış onu kötü emellerin için kullanmayacaktın öyle bir duruşu varki insanın sevesi geliyor
aynen hogathamın dediği gibiseni başkanlıkta yarışmada ve forumda görmek istemiyoruz tosbağa
Aaa fok başkanımızın bu önerisi daha iyiymiş benim aklıma gelmemişti
Şarkıcı kalmayınca sıfırladık yarışmayıdaha önce dereceye girenlerin tekrar yarışmalarda kullanılmasını yasaklamalısın hogatha çeşitliliği öldürüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?