Parlak sevmeyenleri görünce ben
![giphy.gif](https://media1.giphy.com/media/gft2md5CulN04/giphy.gif?cid=e1bb72ff5bc9e9a74b426b4a679c0ed8)
Parlak sevmeyenleri görünce ben
@Çiğdem- buna da kabarmisti ask i muhtesem dizimde BUnu rahmetli @Bully yapmıştım sonra öğrendim ki ayak üstü oğlana tecavüz etmiş hogatha , bully de ondan gitmis depresyona giripParlak sevmeyenleri görünce ben
![]()
Sampiyon bile oldum 😱Yıldızı @xemrexxx yarışıyordu çeyreği yok sanırım alabilirsin şuan forumda daha çok seviliyor , nedense Emre yarısıyorkan peks evilmiyordu![]()
![]()
![]()
Ben niye hatırlamıyorum bunları bee@Çiğdem- buna da kabarmisti ask i muhtesem dizimde BUnu rahmetli @Bully yapmıştım sonra öğrendim ki ayak üstü oğlana tecavüz etmiş hogatha , bully de ondan gitmis depresyona girip@serhatt @destere @Dosi @Maskeli Fedai @Billy Kane @ozmoturk @vadikızı @turkuazz acikliga kavusturdum yine hep iyi niyetimden
![]()
MS devam ederiz sanırım @xemrexxx i 2 kere üst üste şampiyon ettim Barış Akarsu ve Sezen ile gerçi Sezenle bir @ozmoturk kaldı galiba şampiyon olamayanBenim Albümüm de olacak mı tekrar.![]()
aynen hogathamın dediği gibi
daha önce dereceye girenlerin tekrar yarışmalarda kullanılmasını yasaklamalısın hogatha çeşitliliği öldürüyorsunYıldızı @xemrexxx yarışıyordu çeyreği yok sanırım alabilirsin şuan forumda daha çok seviliyor , nedense Emre yarısıyorkan peks evilmiyordu![]()
![]()
![]()
aynen hogathamın dediği gibiseni başkanlıkta yarışmada ve forumda görmek istemiyoruz tosbağa
![]()
kız harikaymış onu kötü emellerin için kullanmayacaktın öyle bir duruşu varki insanın sevesi geliyor
aynen hogathamın dediği gibiseni başkanlıkta yarışmada ve forumda görmek istemiyoruz tosbağa
![]()
Aaa fok başkanımızın bu önerisi daha iyiymiş benim aklıma gelmemişti
Şarkıcı kalmayınca sıfırladık yarışmayıdaha önce dereceye girenlerin tekrar yarışmalarda kullanılmasını yasaklamalısın hogatha çeşitliliği öldürüyorsun![]()