Ben izliyordum valla utanmam AFK - Sevdaluk - Kayıp Şehir hepsini yurtta izliyordum kumandayı da saklıyordum@denizz19 i örnek al biraz.
Ben izliyordum valla utanmam AFK - Sevdaluk - Kayıp Şehir hepsini yurtta izliyordum kumandayı da saklıyordum@denizz19 i örnek al biraz.
Ben internet paketimi Küçük Sırlar'ın oynamış bölümlerine harcıyordum. İnsanlar şaşkın şaşkın bakıyorlardı yazık.Yurtta kalacam izleyemem orada kadın dizileri falan sonra adımı çıkarırlar. @xemrexxx @Çiğdem- @Billy Kane @xBUGRAx @sokak sanati
Ben de bakardım valla.Ben internet paketimi Küçük Sırlar'ın oynamış bölümlerine harcıyordum. İnsanlar şaşkın şaşkın bakıyorlardı yazık.
İstanbulda abine gel korurum seniBen de bakardım valla.
Son dönemde Avrupa Yakası tekrarları baya popüler oldu cidden. Benim de yeniden başlayasım var ama çok bölüm.Ya arkadaşlar ben Avrupa Yakası'nı çok severim ama Yalan Dünyayla bu diziye hiç ısınamadım ya izledim izlemedim değil ama samimiyet de bulamadım komedi de bence ortalama. Sevenler vardır elbette bişey diyemem ama iki dizi de Avrupa Yakasında olduğu gibi fenomen karakter çıkaramadı. Avrupa Yakası tekrarları bile Jet Sosyete'den daha çok ilgi görüyor.
Keşke Burhan Altıntop diziye dahil olsa o zaman süper olur hee
Ben 163'teyim vallaha fena sarıyo Burhan Altıntop efsane Bu kadar efsane karakterin olduğu komedi dizisi çok azSon dönemde Avrupa Yakası tekrarları baya popüler oldu cidden. Benim de yeniden başlayasım var ama çok bölüm.
Dizideki karakterlerden biri "Burhan Altıntop mu kaldı" demişti yani öyle bir ihtimal yok. Evet Avrupa Yakası da güzel diziydi ama bu dizinin onunla kıyaslanmadan izlenmesi lazım.Ya arkadaşlar ben Avrupa Yakası'nı çok severim ama Yalan Dünyayla bu diziye hiç ısınamadım ya izledim izlemedim değil ama samimiyet de bulamadım komedi de bence ortalama. Sevenler vardır elbette bişey diyemem ama iki dizi de Avrupa Yakasında olduğu gibi fenomen karakter çıkaramadı. Avrupa Yakası tekrarları bile Jet Sosyete'den daha çok ilgi görüyor.
Keşke Burhan Altıntop diziye dahil olsa o zaman süper olur hee
O dizide Burhan'dan çok daha komiklerini sayabilirim. Komikten çok sinir bozucuydu.Ben 163'teyim vallaha fena sarıyo Burhan Altıntop efsane Bu kadar efsane karakterin olduğu komedi dizisi çok az
Bana göre Burhan ama diğerleri de çok iyiydiDizideki karakterlerden biri "Burhan Altıntop mu kaldı" demişti yani öyle bir ihtimal yok. Evet Avrupa Yakası da güzel diziydi ama bu dizinin onunla kıyaslanmadan izlenmesi lazım.
O dizide Burhan'dan çok daha komiklerini sayabilirim. Komikten çok sinir bozucuydu.