Jet Sosyete'den Yeni Gelişmeler!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
Yeni sezonda TV8'de ekrana gelecek olan Jet Sosyete'den yeni haberler var.

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, başrollerini Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Ayşenil Şamlıoğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan ve Şahin Irmak’ın paylaştığı yapım için Birsel, Instagram'dan "Kıyılarda son gezmeler bunlar. Yarından itibaren herkese bayramlar seyranlar, bana masa başı ve yeni sezon bölümler yazmalar... Jet Sosyete 2. sezon yolda!" diyerek müjdeyi verdi.

Öte yandan dizinin ilk sezon bölümleri (kolaj bölümler dahil olmak üzere) de bugünden itibaren resmi Youtube kanalından tek parça ve HD olarak izlenebilecek.

Jet Sosyete, yeni bölümleriyle yakında TV8'de!

Mükemmel haber birkaç eksik bölümüm vardı Star'ın sitesinden izlemekde hiç içimden gelmiyordu.

Yeni sezonu izleyemem ama hafta sonu netten izlerim biriktirip.

Fazla erken başlamış, max. süreceği bölüm sayısı 6-10 arası zaten. Boşuna zahmet etmesin.

+ Bölümler zaten youtube'da vardı. Şimdi yüklenmedi ki.

Yeni sezonda başarılar, Star’ı geçer inşallah reytinglerde

Youtube'a yüklenmesi çok iyi olmuş

Etiketleme onu daha barışmadık.

Aaa hani o tanıdık kadın bir yer ayarlayacaktı sana cnm
Duruma bağlı işte Düzce olursa kadın ayarlayacak diğerlerinde kendi çaremize bakacaz.

Her yaş ve cinsiyete hitap ediyor bu dizi ne kadını.

Sen yurt dışında olduğun için görüyor olabilirsin ama Türkiye'ye kapalıydı.
Kes de reytingleri aç sen.

Duruma bağlı işte Düzce olursa kadın ayarlayacak diğerlerinde kendi çaremize bakacaz.

Aaa inş bir yer ayarlayabilirsin cnm yurt ortamından daha iyi olur gerçi ozamanda yemek derdi olacak ama
Aynı yerde olsak günlük yemeğini getirirdim ben

Şartlar uygun değil o yüzden cuma günü İstanbul'a dönünce açacağım.

Şartlar uygun değil o yüzden cuma günü İstanbul'a dönünce açacağım.
Ozan bana tablo yapabilme şeyimi verdi istersen ben yaparım.

Vesile olurum belki.
Sağol bearcı kardeş.

Aaa inş bir yer ayarlayabilirsin cnm yurt ortamından daha iyi olur gerçi ozamanda yemek derdi olacak ama
Aynı yerde olsak günlük yemeğini getirirdim ben
Bakalım hayat neler gösterecek. Belki askerliğim Gİresun'da olur o zaman getirirsin ablacım.

Ozan bana tablo yapabilme şeyimi verdi istersen ben yaparım.

Sağol bearcı kardeş.

Bakalım hayat neler gösterecek. Belki askerliğim Gİresun'da olur o zaman getirirsin ablacım.
Bu hafta MS zirvede olacağı için ben açmak istiyorum ama bilemedim. Bir düşüneyim.