Bu iki kız ikiz mi ben mi şaşı görüyorum 😱😱😱 @xemrexxxAmannn buna bir tuhaf dizi daha geldi şimdi bu diziden videolar paylaşır durur
@eskici @Forumdash @Yiğitt @gözlemci @Harunnn60
Bu iki kız ikiz mi ben mi şaşı görüyorum 😱😱😱 @xemrexxxAmannn buna bir tuhaf dizi daha geldi şimdi bu diziden videolar paylaşır durur
Ayrı Sondakının yüzü sürahi suratlı
İkizler arasında da öyle ufak tefek farklılıklar olur zaten gerçekten sürahi suratlı fark ettim deAyrı Sondakının yüzü sürahi suratlı
topaç @xemrexxx yi bilmemde ben her türlü izleyeceğim bu diziyi hem kadro çok iyi hemde gülsenin yaptığı iş kötü çıkmazAmannn buna bir tuhaf dizi daha geldi şimdi bu diziden videolar paylaşır durur
Aaa seni tekrar kay betmeye başladık ecünnü dizilerine önce Gülizar şimdi bu : ( : ( : (topaç @xemrexxx yi bilmemde ben her türlü izleyeceğim bu diziyi hem kadro çok iyi hemde gülsenin yaptığı iş kötü çıkmaz
Bu dizi ecünnü dizisi değil ki klasik komedi işte.Aaa seni tekrar kay betmeye başladık ecünnü dizilerine önce Gülizar şimdi bu : ( : ( : (
Ecünnülerin başı hemde kadroya bakBu dizi ecünnü dizisi değil ki klasik komedi işte.