Ne alaka beFragmanın ilk kısmında Kardeş Çocukları'na gönderme yapılmış diyorlar doğru mu.
Ne alaka beFragmanın ilk kısmında Kardeş Çocukları'na gönderme yapılmış diyorlar doğru mu.
Bilmem belki oradaki bir sahneye benziyordur. Bak belki bir şey hatırlarsın.Ne alaka be
İki kere baktım da benzetilecek bi şey yok KÇ'de hiç olmadı böyle şeylerBilmem belki oradaki bir sahneye benziyordur. Bak belki bir şey hatırlarsın.
Tokat sahnelerini benzetmişler öyle gördüm.İki kere baktım da benzetilecek bi şey yok KÇ'de hiç olmadı böyle şeyler
KEL ALAKATokat sahnelerini benzetmişler öyle gördüm.
Puhu'dan Şahsiyet kalitesinde yapımlar beklerken karşımıza çıkan şey bu3. fragman yayında.Elin kopsun Cengiz.
Cengiz reyiz iyidir.3. fragman yayında.Elin kopsun Cengiz.
4. fragman da geldi.
@xBUGRAx @ozgur2113 @serhatt @mrt-06 @HachiKo @hayret bi şey @MasacRE @Yiğitt @Bully @Emre Ozansoy @Canol
Gündüz dizide kalsaydı tanıtımda Tony yerine o olurdu herhalde.Alareylen.En iyisi bu olmuş.
Gündüz dizide kalsaydı tanıtımda Tony yerine o olurdu herhalde.Bu arada Enis setten çok komik story'ler paylaşmış izle hemen.
Elma'yla karıştırdın zaar. Entrika yapacağım diye tüm senaryoyu birbirine dolayan dizi oydu çünkü.Dizi çorba olmuş iyice
Drama dizilerine göndermeler bitmiyor.4. fragman da geldi.
@xBUGRAx @ozgur2113 @serhatt @mrt-06 @HachiKo @hayret bi şey @MasacRE @Yiğitt @Bully @Emre Ozansoy @Canol
Hasibe, Şahin vs. falan da var güleceksin.Girmem onun hesabına.
Kötü bi şey demedim ne çirkefsin ya, etiketlemişsin, izlemediğim halde geri dönüş yaptım, Yasak Elmayı sürüyorsun yine önümeElma'yla karıştırdın zaar. Entrika yapacağım diye tüm senaryoyu birbirine dolayan dizi oydu çünkü.
Ay tamam lafımı geri aldım.Kötü bi şey demedim ne çirkefsin ya, etiketlemişsin, izlemediğim halde geri dönüş yaptım, Yasak Elmayı sürüyorsun yine önüme
Alma istemez, ben aldım alacağımı geriAy tamam lafımı geri aldım.
Bir şeyler almayı benden daha iyi bilirsin zaten.Alma istemez, ben aldım alacağımı geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?